News

Komentari 0

Jurčić: Ulazak Pavičić Vukičević u drugi krug bio bi naš uspjeh

Jurčić: Ulazak Pavičić Vukičević u drugi  krug bio bi naš uspjeh

Budući da kod Pavičić Vukičević postoji stabilnost i kontinuitet, to sve daje velike šanse za njezinu pobjedu u drugom krugu izbora,  rekao je Ljubo Jurčić

Ekonomist Ljubo Jurčić, koji je četvrti na listi Stranke rada i solidarnosti za zagrebačku Gradsku skupštinu, izjavio je u nedjelju da bi ulazak njihove kandidatkinje Jelene Pavičić Vukičević u drugi krug bio uspjeh za stranku.

GLEDAJTE EMISIJU UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA

Kaže da će drugi krug biti potpuno drugačiji te da Pavičić Vukičević ima šansu pobijediti.

Jurčić objašnjava da su u prvom krugu više presudile emocije, te da je "klatno otišlo na drugu stranu i bila je prevelika upotreba negativne vatre prema pokojnom gradonačelniku Milanu Bandiću".

Stvorio se krivi osjećaj da je Bandić grešnik u puno većoj mjeri nego što je bio, to je bila emotivna reakcija glasača prema Tomislavu Tomaševiću "makar po njegovom CV-u te glasove on ne zaslužuje", kaže Jurčić. 

Nada se da će se te emocije nakon prvog kruga razbistriti i da će ljudi do drugog kruga puno racionalnije razmišljati.  

Jurčić smatra da Pavičić Vukičević može očekivati najveći broj glasova onih koji su glasovali za druge kandidate, a javit će se i oni glasači koji nisu izišli u prvom krugu.

- Budući da kod Pavičić Vukičević postoji stabilnost i kontinuitet, to sve daje velike šanse za njezinu pobjedu u drugom krugu izbora -  rekao je Jurčić. 

Najčitaniji članci