Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
55 komentara

Juričan: Moji savjetnici bit će Sanader, Mamić, Ivica Todorić

Predsjednički kandidat Dario Juričan koji u kampanju ide pod sloganom "Želim biti Milan Bandić" u nedjelju je na Facebooku objavio popis svojih 'sokolova' koji će mu, kaže, bit savjetnici

Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
55 komentara

U želji da budem maksimalno transparentan prema biračima ove zemlje želim javno predstaviti ljude koje vidim kao svoje predsjedničke savjetnike u mom mandatu 2020.-2025.. To su sve vrhunski stručnjaci u svom polju i biti će mi oslonac, moje oči i uši, moje duge ruke, za moj dubok džep, poručio je Dario Juričan u postu pod nazivom 'Moji sokolovi'.

Glavni savjetnik tako će mu biti Milan Bandić, savjetnik za koordinaciju osobnih interesa i međunarodnu suradnju Ivo Sanader, savjetnik za zakup Ureda predsjednika i nošenje plišanih medvjedića Tomislav Madžar, a savjetnik za brzo i tiho pozadinsko rješavanje problema Slobodan Ljubičić - Kikaš.

Zdravko Mamić savjetovat će ga o odnosu s medijima i viznom sustavu dok će mu savjetnik za javnu nabavu biti Ranko Predović.

Svog protukandidata u izbornoj utrci Miroslava Škoru vidi kao savjetnika za adventske kobasice i procjenu učinka HDZ-a na društvo, Denisa Mohenskog kao savjetnika za strateško planiranje, a Vinka Grubišića kao savjetnika za gradnju Potemkinovih sela.

Zagreb: Dario Juričan u centru grada iskazao svoju ljubav i predanost prema korupciji JURIČAN NA ADVENTU 'Korupcija u tijeku' u Gajevoj: 'Išli smo sve do Škorine kućice'

Ivica Todorić bit će mu, navodi, savjetnik za odnose s Velikom Britanijom, Mate Brzica savjetnik za bankovne transakcije dok će mu Jelena Pavičić Vukičević biti "savjetnica za podguzoslovlje".

Savjetnica za napredovanja od tajnice do voditeljice korporacije bit će, priželjkuje Juričan, Marija Caharija, dok će Luka Modrić postati savjetnikom za suočavanje s prošlošću.

Zagreb: Dario Juričan u pohodu na Pantovčak VRIJEĐALI GA U BUSU Juričan na Pantovčaku: Održat ću ovaj kič, oduševljen sam!

Za specijalne terete savjetnik će biti Zdenko Antunović - Zdena, a za savjetovanje za nadgledanje savjetnika brinut će se Miro Laco. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message