Obavijesti

Promo sadržaj

Kad je hrana u pitanju, mame su uvijek u pravu

Kad je hrana u pitanju, mame su uvijek u pravu
4

Koliko puta vam se dogodilo da niste poslušali svoju mamu, a tek naknadno shvatili da je bila u pravu

Nema osobe koja ne prepoznaje ovu situaciju i svi smo se ponekad našli u situaciji u kojoj nazovemo mamu i kažemo joj: „Da, oprosti, opet si bila u pravu.“ Zato kad mame preporučuju neki proizvod, svi znamo kako je njen izbor onaj najbolji. Kad je riječ o hrani, skloni smo sami isprobavati nove recepte i proizvode, ali uvijek se na kraju vraćamo maminim provjerenim savjetima. 

Stoga, u ovo blagdansko vrijeme kad svi jedemo malo više nego inače, često imamo goste, a i poklanjamo brojne proizvode, najčešće upravo suhomesnate, posebno trebamo slušati mame.

U provedenom istraživanju 'Odabrale mame' hrvatske mame ocjenjivale su zadovoljstvo proizvodima i uslugama na domaćem tržištu, a u kategoriji Trajni suhomesnati proizvodi tradicionalnih receptura, najboljima su ocijenjeni Tradicionalni trajni proizvodi Mesne industrije Ravlić. 

U online istraživanju zadovoljstva hrvatskih mama sudjelovalo je 1.770 majki svih dobnih skupina od kojih su najzastupljenija dobna skupina majke od 25 do 34 godine. 

79% majki definitivno vjeruje ili vjeruje da su proizvodi označeni oznakom 'Odabrale mame' zaista najbolji proizvodi u kategoriji 
85% majki tvrdi da bi oznaka 'Odabrale mame' utjecala ili bi definitivno utjecala na odluku o kupnji proizvoda 

Glavni cilj koncepta ‘Odabrale mame’ je istaknuti najbolje proizvode prema ocjenama hrvatskih mama, a oznaka ‘Odabrale mame’ na proizvodima Mesne industrije Ravlić potvrđuje kako su sigurno jedni od najkvalitetnijih na tržištu. 

Ravni kulen, Domaća slavonska kobasica, Suha pečenica, Buđola i Domaća mesnata slanina pripremaju se na tradicionalan način, prema receptima starim stotinama godina, a sada su i ponosni nositelji oznake “Odabrale mame”. Ružičasta oznaka pokazuje kupcima kako su ovi proizvodi pravi izbor za svaku obitelj.  

Uz to što mame ove proizvode svakodnevno stavljaju na stol svojim obiteljima i najdražima, oni su i pravi izbor za ponuditi gostima ili kao poklon u ovo blagdansko vrijeme. 

Tradicionalne trajne proizvode Mesne industrije Ravlić možete pronaći u više od 50 mesnica diljem Hrvatske.

Photo styling by maXYama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve

Pozivamo vas u Zagrebačko kazalište mladih na premijeru predstave Anđeo od leda
PROMO

Pozivamo vas u Zagrebačko kazalište mladih na premijeru predstave Anđeo od leda

Čitanje kazališta u četvrtak, 25.travnja 2024. u 18:00 sati, dvorana Polanec
Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...