Obavijesti

News

Komentari 10

Kajin: Bilo bi sjajno kada više ne bi imali rebalans proračuna

Kajin: Bilo bi sjajno kada više ne bi imali rebalans proračuna
3

Ukidanje mjera poticanja zapošljavanja komentirali su Jadranka Kosor, Dragutin Lesar i Damir Kajin. Čelnik Laburista smatra da ministar Grčić mora dati ostavku

VIDEO

Potpuno je neshvatljivo da Vlada odustaje od jedne mjere koja je imala kakav-takav uspjeh, rekla je Jadranka Kosor koja je na temu ukidanja mjera poticanja zapošljavanja sazvala konferenciju za novinare.

- Mnogi mladi koji su ušli u ovaj sustav su u konačnici i našli zaposlenje - rekla je Kosor. Smatra da bi logičnije bilo da je Vlada osigurala novac za tu mjeru umjesto za nezaposlene, koje, kako kaže, sada sami proizvode.

Lesar: Grčić mora dati ostavku

Uzrok nedostatka novca za programe poticaja zapošljavanja je u činjenice da Hrvatska nije povukla sredstva iz europskih fondova. Potpredsjednik Vlade Branko Grčić je to prije mjesec dana objasnio činjenicom da softver nije proradio, rekao je Laburist Dragutin Lesar. Dodao je kako ima podatak da je Hrvatska taj softver platila 948.950 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- I nakon tri mjeseca on ne funkcionira, ne radi, napravljen je komplicirano da bi bio skup ili preskup. Zbog toga potpredsjednik Grčić mora dati ostavku - rekao je Lesar.

'Bilo bi sjajno kad ne bi imali rebalans proračuna'

Bez reorganizacije društva, debirokratizacije i decentralizacije neće na ovim prostorima tako skoro biti kruha, rekao je Damir Kajin. On je također sazvao konferenciju za novinare te je komentirao sredstva za samozapošljavanje. Kaže kako je mjera osiguravala puno više nego ništa.

- Bilo bi sjajno kad u 2014. više ne bismo imali rebalans proračuna. Neki ga najavljuju u listopadu, a neki već nakon euroizbora - rekao je Kajin. Opet je komentirao stanje u Istri.

- Nepotizam, droga, kriminal i kontrola medija doveli su do toga da Istra stagnira - ponovio je Kajin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a