Obavijesti

News

Komentari 142

Kakav to bešćutni "polusvijet" širi zločeste laži o Krstičeviću?

Kakav to bešćutni "polusvijet" širi zločeste laži o Krstičeviću?
1

"Čovjek je to impresivne ratne biografije i velikih ljudskih kvaliteta. Svi mi koji smo stajali na braniku Domovine, znamo i osjećamo da je Damir zauvijek zadužio Hrvatsku", napisao je

VIDEO

Milijan Brkić oglasio na svojem Facebooku profilu , u statusu naslovljenom "o herojima i jadnicima", o navodima Nacionala o generalu Damiru Krstičeviću. 

"Dopustite mi da kažem riječ-dvije o svom prijatelju, kolegi i suborcu, Damiru Krstičeviću. Tijekom Domovinskoga rata Damir Krstičević bio je zapovjednik 115. brigade i 4. gardijske brigade, sudjelovao je u operacijama Maslenica, Zima '94., Ljeto '95., Oluja, itd. Čovjek je to impresivne ratne biografije i velikih ljudskih kvaliteta. Svi mi koji smo stajali na braniku Domovine, znamo i osjećamo na poseban način da je Damir zauvijek zadužio Hrvatsku.

Stoga se u ovim "izričajno prljavim" vremenima pitam – tko je taj koji se usudi blatiti takvog čovjeka? Kakav to bešćutni "polusvijet" širi ovako zločeste laži? Neka ih bude sram! Njihovi su motivi bijedni, a tehnike jalove! Jadni su oni koji pokušavaju diskreditirati časne i moralne vrijednosti Domovinskog rata i sudionike veličanstvenog povijesnog stvaranja jedine nam Hrvatske.

Mi nikada nećemo izdati, uvijek ćemo je znati čuvati i ponosno naglas govoriti – ovo je naša zemlja i ovo su ljudi koji su ju ponosno branili! Hvala Vam svima veliki naši HEROJI, hvala Ti DAMIRE!", napisao je Brkić na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Krstičević se našao na meti generala s desnice koji su tjedniku dali na uvid dio arhivske građe sigurnosnih službi. Prema tvrdnjama osoba koje su dostavile tu dokumentaciju, ona pokazuje da je Krstičević, čini se, lažirao dio vlastite biografije te prešutio jednu epizodu koja seže u ljeto i početak jeseni 1991. Prema toj dokumentaciji, Damir Krstičević je od srpnja 1991. do rujna iste godine bio u JNA te je, navodno, "zastupao tvrdu jugoslavensku liniju".  

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.