Obavijesti

Promo sadržaj

Kako do brze otplate dugova bez bankarskih naknada?

Kako do brze otplate dugova bez bankarskih naknada?
1

Veliki broj građana Hrvatske živi na dug. Ulazimo u minus na kreditnim karticama, plaćamo na rate, imamo razne dugove, velike kredite i redovito kasnimo s plaćanjem računa. Sve to postaje više pravilo nego iznimka

Ovakav način života predstavlja veliki stres, za nas i naše bližnje. Iako svakodnevno radimo i zarađujemo, čini se da su nam dugovi unatoč tome sve veći i veći. Od brige riskiramo zdravlje, slobodno vrijeme i zadovoljstvo. Umjesto da radimo za sebe i svoju obitelj, čini se da radimo za banke i korporacije, a obitelj i sebe zanemarujemo. Kako bismo vratili kontrolu nad vlastitim životom, potrebno je napraviti neke promjene. 

Kako izaći iz začaranog kruga?

Ako ste se prepoznali u ovom opisu, ne propustite novu ponudu Ferratum banke na hrvatskom tržištu. Naime, Ferratum banka novim korisnicima nudi kredit do 4.000 kuna sa 0 kuna bankovnih naknada! Ponuda je dostupna za sve kredite s otplatom do 30 dana. Povoljniju otplatu dugova je zaista nemoguće naći.

Kako živjeti nakon otplate dugova?

Nužni koraci možda će se činiti nemogućima za ostvariti, ali ipak, ako krenete polagano, uvodeći male promjene, na kraju svoja dugovanja, a time i život, možete dovesti u red. Cilj je da od svoje plaće možete uredno vraćati dugovanja i normalno živjeti bez pretjerane glavobolje. To možete postići tako da usmjerite male dugove s raznih strana, prema jednoj banci, kako bi jednostavnije mogli pratiti svoja davanja i smanjiti kamate.  U slučaju da imate nekoliko manjih dugova prema raznim firmama ili bankama, uz online pozajmicu Ferratum banke možete brzo doći do novca i otplatiti ih bez muke i 0 kuna dodatnih troškova!

Kako bi otplata kredita bila lakša, uvedite promjene u svoju svakodnevni život. Za početak, pratite dnevne troškove. Ako primijetite da vam novac odlazi na neke nepotrebne stvari, pokušajte troškove srezati. Planirajte kupovine, čak i one svakodnevnih namirnica, lovite sniženja i kada se uštede skupe, primijetit ćete da zajedno i nisu tako male. 

S ušteđenim novcem moći ćete vratiti manje dugove. Vrlo je važno smanjiti broj kredita, tako da one koje plaćate, plaćate redovito. Velika ušteda ostvari se i na kamatama koje plaćate ako ratu ne podmirite na vrijeme. Velike kredite možda nećete moći odmah otplatiti, ali dugovanja na karticama, zakašnjele račune i slične troškove možete zatvoriti već s malim uštedama i tako se spasiti od dodatnih kamata. 

Za zatvaranje takvih dugova, Ferratum banka osim novo ponuđenog kredita do 4.000 kn sa 0 KUNA bankovnih naknada, nudi i cijelu lepezu malih i većih kredita i pozajmica pa možete odabrati točno onaj iznos koji Vam je potreban.

Brzi kredit Ferratum banke podižete vrlo jednostavno. Prijava traje svega nekoliko minuta i možete je obaviti i iz vlastitog doma. Sve što trebate je ispuniti online obrazac na stranicama banke. U njemu odabirete iznos kredita i rok otplate, a zatim unesete i osnovne podatke, kao što su Vaše ime i prezime, adresa i kontakt podaci i broj računa na koji će se izvršiti isplata. 

Banci trebate dostaviti i fotografiju osobne iskaznice i kratice tekućeg računa. Ovaj korak možete i ubrzati ako odaberete postupak automatske kreditne procjene putem Instantora, koji je sastavni dio online aplikacije za kredit. Ovime ćete višestruko ubrzati postupak odobrenja kredita i njegove isplate. 

Nakon što vam banka mailom pošalje ugovor, još ga samo morate potpisati i poslati natrag, s dokazom o jamstvu za kredit, o kojem se možete informirati na web stranici banke ili pozivom na 0800 7707. Već nakon 15 minuta vaš kredit može biti odobren, a novac poslan na račun, bez da ste napustili udobnost vlastitog doma. Sve što Vam je potrebno su osobna iskaznica i malo vremena. 

Uz pomoć dobivenog novac moći ćete redovito plaćati račune ili zatvoriti neki od manjih dugova. Uz smanjenje svakodnevnih troškova i štednju za velike izdatke, vrlo brzo ćete ponovo stati na noge i zatvoriti začarani krug suvišnog otjecanja novca bez vaše kontrole. Kada prestanete svakog trena brinuti o novcu,  moći ćete mirnije spavati i napokon se posvetiti stvarima koje su doista važne.   
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve