Obavijesti

Promo sadržaj

Kako izbjeći prometne gužve na putu do posla?

Kako izbjeći prometne gužve na putu do posla?
2

Ponovo jutarnja prometna špica. Svi su užurbani i trude se na vrijeme stići na posao. Jeste li i vi u toj skupini koja još uvijek traži najbolji način kako stići do posla bez upadanja u gužvu, ali i uz manje troškove?

Ponovo jutarnja prometna špica. Svi su užurbani i trude se na vrijeme stići na posao. Jeste li i vi u toj skupini koja još uvijek traži najbolji način kako stići do posla bez upadanja u gužvu, ali i uz manje troškove? Borite se svakog jutra s vremenom, prometom i onima koji poput vas žele što brže stići do posla. U tom užurbanom dijelu dana svatko iskušava svoje najbolje ideje kako da prevari gužvu i sat koji otkucava brže nego kada se nalazimo na poslu. A kada stignete na posao, šef već s negodovanjem pogledava na sat. Ma kako uvijek stigne prije vas? 

Možda je problem i u lošem odabiru prijevoznih opcija u vašoj ruti za posao. Koji prijevoz koristite? Javni prijevoz, automobil, bicikl ili možda električni bicikl? 

Ako se na vašoj ruti do posla nalazi više prometnih čepova, možda bi bilo bolje uložiti u kupnju godišnje karte za javni prijevoz i tako stići na posao brže i bez puno muke i nerviranja u prometu? Teško je uložiti odmah u godišnju kartu pošto je njezina cijena i do nekoliko stotina kuna. No, Vaš život će sigurno biti lakši i jednostavniji kada saznate sve po pozajmicama.

Putujete li do posla na drugi kraj grada gdje su linije javnog prijevoza nedostupne ili morate često presjedati, razmislite o putovanju automobilom. Troškovi održavanja automobila, registracije, tehničkog pregleda i goriva su nešto veći, ali ako si možete olakšati put do posla, značit će vam puno. Jednom godišnje dignite brzinske kredite i riješite registraciju i tehnički pregled u jednom danu bez puno muke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako vam je posao relativno blizu i sportski ste tip, zašto ne biste putovali na posao biciklom? Za one koji moraju prevaliti nešto duži put, tu je električni bicikl koji je i kod nas sve popularniji. Uložite u kupnju kvalitetnog bicikla i iskoristite ugodno s korisnim. Osim što čuvate prirodu i dolazite na posao opušteno i bez stresa, putem do posla i s posla trošite i kalorije. Okretanje pedala jača i formira mišiće nogu. 

Da biste do posla došli brzo, opušteno i isplativo pomaže vam Ferratum banka. U Ferratum banci možete izabrati kredite koji vam najbolje odgovaraju i priuštiti si prijevozno sredstvo kojim ćete stići na posao prije vašeg šefa. Nema potrebe da dižete velike svote kredita ako vam nisu potrebni. Sada su tu mikro krediti, kratkoročni nenamjenski zajmovi i pozajmice čije svote možete sami odabrati i prilagoditi svojim potrebama. 

Na internetskim stranicama Ferratum banke ispunite online obrazac u koji je potrebno unijeti svoje osobne podatke kao što su ime i prezime, ulica i kućni broj te podaci za kontakt i broj tekućeg računa, a novac može biti vaš već taj isti dan. Nema nepotrebne papirologije koju morate skupljati danima, sve teče glatko, brzo i jednostavno. 

Niti za postupak osobne identifikacije i procjenu kreditne sposobnosti ne morate odlaziti u banku ako to ne želite. Automatizirani sustavi Jumio i Instantor vam omogućavaju da proces ubrzate, tako što fotografije tekućeg računa i osobne iskaznice možete priložiti također putem Interneta. 

Nakon toga, provjerite elektroničku poštu jer na nju će stići potvrda o kreditu kojeg potpisanog i uz jamstvo za kredit trebate dostaviti u banku. To je ujedno i posljednji korak koji vas dijeli od novca jer u kratkom roku on će biti na vašem računu. 

Započnite radni dan opušteno i bez stresa. Odabirom prijevoznog sredstva koje najbolje odgovara vašim potrebama i životnom stilu, izbjeći ćete gužve i uštedjeti vrijeme i novac. Uspjet ćete svaki dan stići na posao prije vašeg šefa i razbuditi se uz prvu jutarnju kavu. Kada šef stigne, vi ćete već biti puni energije i spremni za obavljanje novih radnih zadataka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj