Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako izgleda jedan sat u Helen Doron English

U Helen Doron centrima djeca uče engleski u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi. Pridružite nam se i uživajte dok vaše dijete kroz zabavu usvaja novi jezik

Foto: Helen Doron

Kad zakoračite u centar za učenje engleskog Helen Doron, ulazite u razigran svijet znanja i zabave.
Zajednički prostor, kao i prostorije za učenje odišu udobnošću, toplinom i zabavom, zbog čega bismo ih teško mogli nazvati običnim učionicama! Edukativni materijali, dječji radovi i - sve je  ukomponirano u prostor koji poziva na igru i učenje.

Učenje mora biti zabavno! To je osnova metode Helen Doron, koja uzima u obzir individualnost djeteta i jedinstvene stilove učenja te se koristi igrom, pokretom i glazbom uz mnogo zabave.

Foto: Helen Doron Sat započinje pjesmom i plesom, nakon čega slijedi niz vježbi razvijenih za poticanje motoričkih vještina, vokabulara, a kod grupa namijenjenih bebama aktivnosti pomažu i u izgradnji odnosa između roditelja i djeteta.

Tako će u jednom dijelu sata djeca prepoznavati i imenovati osnovne oblike, da bi ih u sljedećoj vježbi ponovno susreli u novom kontekstu, prepoznali i na taj način učvrstili znanje.

Najbolje se uči kroz pokret!

Foto: Helen Doron Učiteljice se jednako posvećuju svakom djetetu, sve uz puno pozitivnih povratnih informacija i stalno ohrabrivanje (podsjećamo, na isti način učimo i materinski jezik!).

Bez pritiska i straha od neuspjeha najlakše se usvajaju novi pojmovi!

Roditelji se povezuju sa svojim djetetom, prateći svaki osmijeh i korak svojeg mališana i uživajući u promatranju što sve oni mogu.

Sve je još lakše uz dodatne nastavne materijale poput veselih ruksaka, slikovnica i knjiga koje dobivaju svi polaznici.

Javite nam se za besplatan ogledni sat u jednom od 30 centara Helen Doron! Prijave putem web stranice www.helendoron.hr/kontakt.

Tema: Promo sadržaj

Message