Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kako je izdržala toliku bol: U nogama je imala igle i čavle...

Liječnici pretpostavljaju da se žena (35) iz Indije samoozlijeđivala. Godinama je trjpela snažnu bol. Žena tvrdi da je tražila pomoć liječnika, ali da joj nisu htjeli pomoći...

20 komentara

Anusuiyi Devi (35), udovici iz Indije, u nogama su pronašli 70-ak igli te čavle. Tvrdi da ne zna kako su završili u njezinoj nogama. Liječnicima je rekla da je sve počelo 2012. godine kada je osjetila strašnu bol. Tvrdi da joj je na nozi nastala cista koja je pukla, a iz nje su izašli čavli i igle.  Anusuiya  je teško hodala, stajala i sjedila, ali joj, tvrdi, liječnici nisu htjeli pomoći jer su tvrdili da je sama zabijala čavle i igle u nogu što ona poriče. Tvrdi da se nikada nije ozljeđivala, a tu priču potvrđuje i njezin brat Awadhesh Kumar koji s njom živi zadnjih sedam godina. 

- Pet je godina trpjela strašnu bol. To je za nju bilo jako stresno - tvrdi Awadhesh Kumar. 

- Iz tijela su joj izašli čavli, igle i medicinske igle. To ne možemo nikako objasniti. Sa sestrom sam gotovo cijelo vrijeme i nikada nisam vidio da si je naudila na bilo koji način. Samo želimo da joj netko pomogne - kaže brat. Anusuiya je posjetila nekoliko liječnika, ali joj nitko nije pomogao. Brat kaže da su ju odbili jer nisu mogli razumjeti njezino stanje i nisu joj vjerovali. Konačno su ju primili u bolnicu u Fatehpuru 25. listopada. Napravili su rendgensku snimku koja je pokazala da u nogarima ima 70-ak igli.  
Liječnici su joj pregledali cijelo tijelo kako bi se uvjerili da igle nisu zapele i negdje drugdje. Kažu kako ne znaju na koji način su igle završile u tijelu žene, ali pretpostavljaju da se samoozljeđivala. 


- Moramo utvrditi da li pacijentica boluje od mentalne bolesti ili ne. Nije nam jasno kako je tako dugo izdržala toliko jaku bol - kažu u bolnici, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Message