Obavijesti

Promo sadržaj

Kako nastaviti život nakon dobivenog otkaza

Kako nastaviti život nakon dobivenog otkaza
2

Ostati bez posla zastrašujuće je iskustvo. Kada u prvih nekoliko dana krenete razmišljati o financijskoj situaciji i o tome kako preživjeti dok tražite posao, sigurno će se javiti panika i strah

Trebate znati da, ako ste u trenutku prestanka radnog odnosa imali najmanje devet mjeseci rada u posljednja 24 mjeseca, imate pravo na novčanu naknadu. Zahtjev za ostvarivanje prava na novčanu naknadu za vrijeme nezaposlenosti podnosi se u roku od 30 dana, a uz njega je potrebno priložiti presliku kartice tekućeg računa banke, dokaz o prestanku radnog odnosa i dokaz o prosjeku bruto plaće ostvarene tri mjeseca prije prestanka radnog odnosa.

Osim samopouzdanja i vjere u sebe, za preživljavanje otkaza i lakši pronalazak novog posla potrebne su i određene vještine te umrežavanje. Umjesto da vas nakon otkaza obuzmu strah i crne misli, bilo bi dobro napraviti analizu vlastitih znanja i vještina te istražiti što se najviše traži na tržištu. Ako vam neka od znanja ili vještina nedostaju, preporučljivo je steći ih kako biste lakše pronašli novi posao. Možda biste čak mogli i razmisliti o prekvalifikaciji.

Novi posao neće odmah pasti s neba i jasno je da za vrijeme dok ga tražite trebate živjeti i plaćati račune. Pitate se kako preživjeti razdoblje do pronalaska novog posla, a uz to još i raditi na stjecanju novih vještina? 

Ferratum banka vam nudi odgovor i rješenje za sve probleme s kojima se možete susresti nakon otkaza.

Besplatni krediti – slamka spasa kada ostanete bez posla 

Usluge Ferratum banke spašavaju vas u najtežim i najstresnijim trenucima. U tijeku je velika promotivna akcija banke "Posudi 4000 - vrati 4000!" tijekom koje svi novi korisnici mogu zatražiti besplatni Ferratum kredit u iznosu od 300 do 4000 kn na rok otplate do 30 dana. 

Ova posebna ponuda omogućuje novim korisnicima da dobiju potrebni novac bez skrivenih troškova i iznenađenja na kraju. Cijena bankovne naknade i obrade gotovinskog kredita iznosi 0 kn što znači da ćete vratiti točno onoliko novca koliko ste i posudili!

Ako ste postojeći korisnik, zatražite Ferratum kredit i dobit ćete 30% popusta na bankovnu naknadu za kredite, uz rok otplate do 30 dana. Iskoristite ovu odličnu ponudu i krenite aktivnije raditi na sebi i na pronalasku novog posla već danas, jer je prošlo doba kad ste za dobivanje kredita morali ići u banku.

Do Ferratum kredita uz samo nekoliko klikova

Sve vrste Ferratum kredita možete dobiti online prijavom. Sve što trebate napraviti je ispuniti online obrazac i odabrati željeni iznos kredita te rok vraćanja. Nakon toga je potrebno unijeti osobne podatke: ime i prezime, adresu, e-mail adresu, broj mobitela, IBAN i OIB.

Osim unošenja osobnih podataka, potrebno je učitati fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa s obje strane te fotografiju osobne iskaznice pored vlastitog lica.

Tijekom procesa prijave cijelo vrijeme vam je na raspolaganju brza korisnička podrška Ferratum banke koja će vam pomoći u slučaju da negdje zapnete. Ako se dogodi da nešto od dokumentacije nedostaje, korisnička podrška će kontaktirati vas. 

Ubrzo nakon prijave i provjere podataka, na vaš e-mail će stići Ugovor o kreditu kojeg je potrebno potpisati i s Jamstvom za kredit vratiti e-mailom natrag u banku. Novac već istoga dana može biti na vašem računu.

Usluge Ferratum banke nude pomoć u teškim životnim situacijama, zato nemojte misliti da ste sami u problemima i iskoristite mogućnost dobivanja besplatnog kredita ili ostvarivanja 30% popusta na bankovnu naknadu i što prije poduzmite sve potrebne korake kako biste pronašli novi posao u što kraćem roku
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...