Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako riješiti problem suhoće zraka u sezoni grijanja?

Padom temperature, približava se dan kada uključujemo grijanje u kućama i stanovima

Foto: Stadler Form

U tom hladnijem dijelu godine, kada uživamo u toplim napicima i grijanjem pod debelim pokrivačem, ne bismo smjeli zanemariti činjenicu da je vlažnost u grijanim prostorijama vrlo niska. Vlažnost zraka se može smanjiti na čak 30%, što je vrlo suh zrak uzmemo li u obzir da je preporučena vlažnost zraka između 40% i 60% za zdrav i ugodan boravak.

Nisku vlažnost zraka osjećamo na svom tijelu u obliku suhe kože, usana i vlasišta. Naše tijelo skreće pozornost na suhoću pojačanom žeđi, napuknutim usnama i osjećajima slabine. Udisanjem tako suhog zraka potičemo kašalj, a posebno je neugodno za one koji imaju problema s dišnim sustavom, dojenčadi i maloj djeci. Stoga je nužno osigurati odgovarajuće ovlaživanje prostorija zimi.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih i međunarodnih nagrada potvrđuje (Reddot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

Ovlaživače zraka OSKAR odlikuje izvanredno tihi rad, švicarski dizajn, vrhunska kvaliteta i ušteda energije. Oni rade na načelu isparavanja vode pomoću izmjenjivih organskih filtera i namijenjeni su za sobe od 30 m2 do 100 m2. OSKAR little je primjeran za prostore do 30 m2, OSKAR za prostore do 50 m2 i OSKAR big za prostore do 100 m2. OSKAR i OSKAR BIG modeli imaju ugrađen i higrometar te možete postaviti željenu vrijednost vlažnosti u sobi, tako da savršeno funkcioniraju automatski. Apsorbirani zrak iz prostorije pumpa se kroz natopljene organske filtere, koji zadržavaju finu prašinu i alergene, čime se vraća čist i vlažan zrak u prostoriju. Svi modeli također imaju mogućnost aromaterapije u posebno dizajniranoj mokroj kaseti, ako želite lagano aromatizirati sobu. Ovlaživači zraka iz obitelji OSKAR također su pogodni za spavaće prostore, jer su izuzetno tihi i imaju noćnu funkciju, kao i za veće dnevne sobe.

Foto: Stadler Form

 Jeste li znali da ovlaživači OSKAR ne samo da će osigurati blagostanje tijekom sezone grijanja, nego će optimalna vlaga u zraku pomoći da se drveni parket i namještaj u sobi ne bi previše isušivali i tako uništavali? Važno je da stavite OSKAR ovlaživač na pravo mjesto, to jest na mjesto gdje najviše boravite i spavate. Kvaliteta zraka pomoću OSKAR ovlaživača je znatno bolja, pa je OSKAR najbolji izbor za svakoga tko cijeni svoje zdravlje i dobrobit.

Osigurajte optimalnu vlažnost i ugodan osjećaj u svom domu, uredu,.. na vrijeme jer do 28.02.2019 ili do isteka zalihe možete nabaviti Oskar little po akcijskoj cijeni od 799,00 Kn i OSKAR po akcijskoj cijeni od 999,00 Kn. Ovlaživače zraka OSKAR možete po akcijskim cijenama kupiti kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Stadler Form Hrvatska, ElipsoeKupi, Svijet Medija, Links. Više o akciji i proizvodu možete pogledati ovdje.

Foto: Stadler Form

 

Tema: Promo sadržaj

Message