Obavijesti

Promo sadržaj

Tablete za mršavljenje koje pomažu! Iskustva korisnika

Tablete za mršavljenje koje pomažu! Iskustva korisnika
2

Nevjerojatna transformacija - izgubila sam čak 16 kilograma i već tri mjeseca nakon, nisam vratila ni jedan gram!

VIDEO

Nakon silnih dijeta, stalno sam vraćala izgubljene kilograme

Moje je ime Petra Tomić. Imam 38 godina, živim u Zagrebu i zaposlena sam u jednom odvjetničkom uredu. Moj posao podrazumijeva cjelodnevno sjedenje za računalom i vrlo malo kretanja, a radne i obiteljske obveze ne ostavljaju puno slobodnog vremena za aktivno vježbanje. Tu  je također i stalan osjećaj umora i iscrpljenosti. Isprobala sam dosta različitih dijeta koje su donekle bile uspješne utoliko što sam smanjila nešto kilograma viška, no teško izgubljene masne naslage brzo sam vraćala. Nakon prvotnog entuzijazma s rezultatima dijete, sve bi se kile polako, ali sigurno vratile unutar mjesec do dva i to je uvijek bilo vrlo demotivirajuće i razočaravajuće. U jednom trenutku uhvatila sam se kako razmišljam da to više jednostavno nema smisla jer sam svaki put prošla isti jo-jo efekt.

Nevjerojatna transformacija - izgubila sam čak 16 kilograma i već tri mjeseca nakon, nisam vratila ni jedan gram!

U međuvremenu, saznala sam za Garciniu Cambogiu koju već posljednjih desetak godina u svojim nevjerojatnim transformacijama za različite uloge koriste holivudske zvijezde. Isprva mi se činilo kao još jedan u nizu sličnih proizvoda i neki trik, no zaintrigirala su me brojna klinička ispitivanja koja su dokazala djelotvornost ovoga pripravka u topljenju masnih naslaga pa sam ga odlučila isprobati. Naručila sam svoju prvu bočicu PGC500 putem interneta i odlučila pozorno pratiti učinak pripravka.  

Pridržavala sam se uputa o uzimanju dvije tablete dnevno uz čašu vode, a uvela sam si i povremene umjerene šetnje od pola sata. A kako se samo isplatilo? Da sam znala za PGC500 prije, ne bih se nikad mučila svim onim dijetama koje sam prošla. U samo dva mjeseca režima s dvije tablete dnevno, izgubila sam nevjerojatnih 16 kilograma!!! I što je najbolje, tu sam težinu uspjela i zadržati. Pronašla sam jedinstvenog i provjerenog saveznika u svojim naporima da istopim masne naslage i zadržim idealnu težinu!

Što je PGC500?

Jedan od ključnih razloga zašto sam odlučila isprobati PFC500 jest činjenica da se radi o potpuno prirodnom proizvodu, revolucionarnoj formuli ekstrakta Garcine Cambogie koja sadrži hidroksicitričnu kiselinu (HCA), bez ikakvih stimulansa. Brojna su klinička ispitivanja dokazala učinkovitost ovoga pripravka u smanjenju apetita i jačanju imuniteta. Kako je pokazalo jedno istraživanje koje je objavljeno u „Journal of Diabetes, Obesity and Metabolism“ (Revija o dijabetesu, pretilosti i metabolizmu), HCA učinkovito potiče smanjenje tjelesne težine, suzbija apetit i ujedno pomaže u snižavanju kolesterola.

Besplatna dostava posebno za čitatelje OVDJE >>

Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!

Nestao je stalni osjećaj gladi, a imala sam i više energije

Već nakon prvog tjedna uzimanja PGC500 osjećala sam se odlično! Počela sam primjećivati da čak imam više energije i nisam više bila toliko često gladna kao prije. To je vjerojatno bio rezultat ekstrakta Garnicia Cambogia koji upravo potiskuje osjećaj gladi. Nisam ništa drugo značajno promijenila u svome dnevnom rasporedu, a i dalje sam jela sve što sam poželjela. Krajem tjedna, kada sam stala na vagu, nisam mogla vjerovati - izgubila sam puna 3 kilograma. To me ohrabrilo, no, znala sam da je gubitak težine i najbrži u prvih nekoliko tjedana zbog toga što se organizam rješava vode.  

Istopila sam 16 kilograma bez ikakvih odricanja u hrani i bez iscrpljujućeg vježbanja

Nastavila sam piti dvije tablete dnevno bez ikakvih ograničavanja u prehrani i bez iscrpljujućih vježbi. Kroz naredna četiri tjedna, gubitak težine bio je vidljiv mojim prijateljima i obitelji. Masne naslage su se topile naočigled. Razina energije i dalje je bila postojana, a nisam više osjećala ni nadutost nakon jela. Stalna potreba da nešto jedem i grickam je gotovo nestala, a osjećala sam se mnogo vitalnije i snažnije. Ovo me dodatno motiviralo da počnem više paziti na to što unosim u svoj organizam pa sam neke namirnice samo inicijativno izbacila ili pak smanjila.

Nakon punih 16 kilograma koje sam izgubila – nastavila sam s režimom. Moja bočica PGC500 uvijek je uz mene, a tri mjeseca nakon ovoga drastičnog gubitka kilograma, nisam vratila ni grama! To mi je bila konačna potvrda da sam uspjela! Našla sam pravog saveznika u održavanju idealne tjelesne težine. S obzirom na dramatičan gubitak masnih naslaga, prigodno sam se i nagradila – obnovom garderobe!

Besplatna dostava posebno za čitatelje OVDJE >>

Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini