Obavijesti

Promo sadržaj

Ako imate sijedu kosu, možete je ukloniti u samo 30 dana!

Ako imate sijedu kosu, možete je ukloniti u samo 30 dana!
1

Za problem, koji ima većina ljudi srednjih godina, konačno postoji rješenje. U nastavku ću vam otkriti kakve probleme uzrokuje sijeda kosa u ranim četrdesetim godinama i kako sem je uspio ukloniti bez bilo kakvog bojanja odnosno frizerskog zahvata

Zdravo!

Dozvolite mi da vam se najprije predstavim - zovem se Leon i nedavno sam napunio 40 godina. Profesor sam na fakultetu, imam sina tinejdžera koji ne živi više sa mnom (samo povremeno, no slažemo se odlično), jer sam se rastao od žene prije tri godine.

Iskreno govoreći, nikad nisam puno vremena izdvajao za izgled - imao sam sreću da imam dobre gene i nikad nisam imao problema s tjelesnom težinom te sam manje više cijeli život fit, budući da se bavim sportom, šetnjama, a to se na mom tijelu poznaje. Još do nedavno mi je puno vršnjaka iz srednje škole ili fakulteta govorilo da izgledam najmanje 5 godina mlađi od njih.

A onda se pojavila napast koja me promijenila u manje od godinu dana, a ja sam izgledao čak 10 godina stariji...

Možda zvuči kao da pretjerujem, no to su prije mene primijetili svi. Moje kolege, sin i čak studenti. Moja kosa je počela sijediti. Najprije se primijetio tu i tamo pokoji sijedi vlas, koji je služio kao bolna šala kod frizera na račun mojih godina.

Ali ubrzo bilo ih je sve više i nakon godinu dana moja je kosa praktički bila potpuno sijeda. Budući da je i moj otac brzo osijedio, trudio sam se pomiriti s tom činjenicom, no ipak je utjecala na moje loše raspoloženje.

Svi su u meni vidjeli starca.

Počelo je događajima koje na početku nisam povezivao sa svojim izgledom. Sin me prestao zvati na nogomet, iako sam fizički lako parirao njegovim vršnjacima. Za to sam krivio i njegov pubertet. Koji 15-godišnjak se uopće želi družiti sa „ćaćom“, mislio sam...

Na fakultetu imamo običaj da studenti na svoje tulume pozivaju i svoje profesore. Budući da se sa svojim studentima odlično slažem, na takvim sam se tulumima uvijek osjećao „kao jedan od njih“, no odjednom su ta druženja prestala... Osjećao sam se poput 60-godišnjaka koji je ponekad slučajno zalutao u diskoteku, iako sam prije godinu dana bio „kralj plesnog podija“. 

Da o traženju partnerice ni ne započnem razgovor. Nijedna me nije više ni pogledala i osjećao sam prezirne poglede u smislu »što ovaj starac uopće radi tu s nama?«.

Susret s mojim školskim kolegama me baš otrijeznio.

Još uvijek se povremeno susrećem sa svojim školskim kolegama iz srednje škole i fakulteta i htio ja to ili ne, oni su moje najbolje ogledalo. Zbog toga me totalno dotukao susret s njima, jer su mi mnogi rekli da izgledam baš umorno. Čak su me pitali da li sam pod stresom te da izgledam puno lošije nego inače.

Nisam umoran, samo sam osijedio!

Odjednom sam shvatio da sam sad upravo ja onaj tko izgleda 10 godina starije od svojih vršnjaka, unatoč tome da sam bio u boljoj formi od većine njih.

Odlučio sam poduzeti nešto, no nisam znao kako početi.

Prvo sam pomislio da mogu jednostavno obojati kosu na svoju prirodnu boju. Prvi put u životu sam detaljno preučio cjenik frizerskih usluga i saznao da bojanje košta između 150-300 kuna. A to bi morao plaćati svaki mjesec, ne bi li želio vidljivu sijedu kosu na glavi, u suprotnom bi svi znali da koristim boju za kosu!

A to ne dolazi u obzir, budući da sam frizerski salon posjećivao samo kada je već zaista bilo potrebno.

Morao sam pronaći neko drugo rješenje. I presađivanje kose nije dolazilo u obzir zbog cijene, a i neugodno bi se osjećao kad bi na glavi imao neku „tuđu kosu“.

Shvatio sam da je potrebno otkriti razlog sijedenja, ukoliko dugotrajno želim ukloniti sijedu kosu.

Pročitao sam internet uzduž i poprijeko. Najprije sam počeo očajavati, jer sam pročitao da je za sijedu kosu kriva isključivo genetika (a ona nije na mojoj strani), te da djelomično utječe i stres.

Ali onda sam slučajno naletio na ovaj članak, koji je u skladu sa znanstvenim člancima opisivao poveznicu između melanocita, koji proizvodi prirodni pigment u kosi i bizmut citrata, koji je posebna tvar, koju su znanstvenici otkrili i prijavili tek 2009. godine, a ona pomaže pri tamnjenju kose.

Članak me je posebno interesirao, budući da sam konačno stekao nadu i otkrio način za dugoročni povratak moje tamne kose, a da za to neću morati bankrotirati i neprestano posjećivati frizerski salon.

Iako sam djelomično bio skeptičan, isti sam trenutak naručio sprej Grey Away protiv sijede kose i odlučio da učinkovitost ovog sastojka pokušam na sebi. Odlučio sam se za akciju 2+1 gratis, gdje sam za cijenu 2 spreja, treći primio besplatno te si na taj način za cijenu 2 tretmana bojanja kose kod frizera zajamčio tamnu kosu na dugoročan način. Ako će uopće djelovati, naravno.

Rezultati bili su zaista nevjerojatni.

Paket sa sprejevima primio sam zaista brzo, u roku od 3 radna dana i priznajem da sam bio oduševljen te sam jedva čekao da pokušam taj čarobni sprej. Slijedeći upute, oprao sam kosu i dobro je osušio, a zatim nanio tekućinu na cijelo područje sa sijedom kosom te pričekao da se osuši.

Zvuči nevjerojatno, ali već nakon 3 dana primijetio sam razliku. Boja kose počela se mijenjati, moja kosa je potamnila! I ne samo to, nego je kosa postala i sjajnija i glatkija te djelovala „zdravije“.

Nakon tri tjedna uporabe mogu tvrditi da sam postigao željeni rezultat, budući da su sastojci svakim novim nanošenjem djelovali sve bolje i bolje.

Da bi se postigao željeni rezultat potrošio sam manje od 2 spreja, a ostatak sam spremio za povremeno „održavanje postojećeg stanja“.

Opet sam se osjećao mladenački i pun samopouzdanja!

Napokon sam se prestao nervirati zbog svog izgleda, kao pravi muškarac (iako vjerujem da je ženama i gore). A što je najbolje od svega - poznanici su komentirali da izgledam odlično te da sam konačno „prebolio stresne situacije“ u svom životu, no nisu ni pomislili da se zapravo promijenila samo boja moje kose.

I izvana nisam više djelovao poput ostarjelog muškarca u krizi srednjih godina, već mi se vratio šarm i samopouzdanje.

Svoje zadovoljstvo sa sprejem Grey Away zato želim podijeliti dalje!

Svjestan sam da zbog slično problema pati puno muškaraca i žena u srednjim ili starijim godinama. Budući da vam želim olaškati tegobe i budući da ne želim da se pomirite znacima starosti, iskreno vam preporučujem da pokušate ovaj sprej i sami. 

Izgubiti praktički ne možete ništa, ali možete puno toga dobiti – mladenački izgled, samopouzdanje i puno pogleda suprotnog spola. I još nešto - ukoliko vam sprej ne odgovara, možete ga vratiti i dobit ćete 100% povrat novca - dakle ne riskirate baš ništa! Iako sam siguran da nećete ni na trenutak pomisliti o vraćanju spreja, kada ga budete jednom isprobali.

Nadam se da sam vam svojom pričom pomogao skupiti hrabrost i da ćete pokušati nešto novo te biti oduševljeni baš poput mene.

Iskreno vam preporučujem da pročitate ovaj članak te se sami uvjerite u cijelu priču - vlastitim očima!

Želim vam puno uspjeha!

Leon

P.S.: Dozvolite mi da vas podsjetim i na to da sam kupnjom spreja iskoristio akciju - platio sam 2, a treći primio potpuno BESPLATNO. Sve skupa je sasvim dovoljno za cjelokupan tretman, a moja kosa je opet tamna i sjajna kao nekada. Požurite i (naručite sprej odmah) - akcija je vremenski ograničena!

P.P.S.: Od sada imaš 2 mogućnosti. Možeš i dalje trpjeti i skrivati svoju kosu ispod pokrivača ili trošiti na stotine eura u frizerskim salonima (gdje ti naravno neće za ovo reći i time sebi praviti štetu) te se općenito osjećati loše. Ili možeš poput mene naručiti sprej Grey Away i već nakon nekoliko tjedana uživati u novom, mladenačkom izgledu sa svojom prirodnom bojom kose. Želim ti ispravnu odluku!

Klikni ovdje i provjeri zašto je ovaj tretman baš tako poseban, da sam mu dao priliku i na kraju bio pozitivno iznenađen rezultatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.