Obavijesti

News

Komentari 403

Kako to objasniti? Djeco, vaša mama je bila tata, a tata mama

Kako to objasniti? Djeco, vaša mama je bila tata, a tata mama
1

Transrodni par iz Kentuckyja za nekoliko će godina djeci morati priopćiti vijest koja bi ih mogla poprilično šokirati. Zato su se za taj trenutak počeli pripremati već sad

VIDEO

Bianca i Nick Bowser roditelji su dvoje djece - trogodišnjeg Kaia i jednogodišnjeg Paxa. Iako će njihovo odrastanje potrajati još godinama, Bianca i Nick već se sada pripremaju na jedan od najtežih razgovora koje će ikada morati obaviti. Naime, na neki će im način morati objasniti da je njihov otac zapravo žena, a majka - muškarac. 

Bianca (32) rođena je kao Jason, a Nick (27) kao Nicole. Oni su transrodni par koji je zadržao urođene spolne organe jer si operaciju za promjenu spola ne mogu priuštiti. Djecu je dakle, pogađate, rodio - Nick. 

- Naša djeca zasad nemaju pojma o tome i ne znamo kada ćemo im to točno priopćiti. Možda to učinimo za tri godine, kada Kai navrši šest godina. U svakom slučaju, moramo odabrati trenutak u kojem će oni biti u stanju razumjeti tako nešto - izjavili su Bianca i Nick za Mirror.

- Vrlo je bitno da oni to saznaju od nas jer se radi o vrlo velikoj i bitnoj stvari i ako to saznaju od nekoga drugoga mogli bi se naljutiti - govore roditelji.

Ipak, ne brine ih kako će djeca reagirati: 

- Nećemo o tome pričati kao o nečemu što nije dobro. Djeca su ipak puna tolerancije i bez predrasuda. Transseksualnost ne definira ono što mi jesmo, isto kao što ljude ne definira boja kože ili težina - kaže Bianca. 

Bianca i Nick žive u Kentuckyju u SAD-u i svjesni su da mnogi njihov život smatraju abnormalnim. Oni ga ne taje, ali ga isto tako ljudima 'ne nabijaju na nos'. Za Mirror su progovorili kako bi podigli svijest o transrodnim osobama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 403
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca