Obavijesti

Promo sadržaj

Kako ukloniti dioptriju bezbolno i u samo 10 minuta?

Kako ukloniti dioptriju bezbolno i u samo 10 minuta?
3

Ne želite više voditi brigu o naočalama i kontaktnim lećama? Dosta vam je strahovanja da ćete izgubiti leće kada zaronite u more ili namještanja dioptrijskih naočala koje stalno klize po nosu na ljetnim vrućinama

Lasersko skidanje dioptrije je zahvat koji traje 10 minuta, ne boli, obavlja se u lokalnoj anesteziji te je proglašen najizvođenijim medicinskim zahvatom na svijetu. Komplikacije su moguće u 1% slučajeva i sve su rješive. Stoga, ne vjerujte mitovima, od lasera se ne može oslijepiti, laser vam ne može spržiti oko i također ne može vam biti gore nakon laserske korekcije vida, nego što vam je sada. Jedino što će vam se dogoditi je da ćete se osloboditi svih pomagala za vid.

Također, ono što je do prije par godina bilo nezamislivo, a to je da nakon laserskog skidanja dioptrije vidite bolje nego s naočalama i kontaktnim lećama, danas je moguće uz Contoura Vision kao najprecizniju personaliziranu dijagnostiku za lasersko skidanje dioptrije, koja se radi prije samog zahvata. Osim što je Contoura Vision Udruženje američkih oftalmologa proglasilo najpreciznijom  dijagnostikom za lasersko skidanje dioptrije – ona se razlikuje od drugih dijagnostika po tome što mjeri apsolutno sve nepravilnosti na rožnici (aberacije i višeg i nižeg reda). Mjerenja omogućuju laseru da najpreciznije moguće ukloni kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam kod osoba u dobi od 20 do 50 godina. Važno je istaknuti da osim dioptrije, Contoura omogućava i uklanjanje zablješćivanja, odsjaje, kao i probleme u noćnoj vožnji. Pregled za lasersko skidanje dioptrije i operaciju uz Contoura Vision možete obaviti u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu.

Spremni ste zakoračiti u život bez naočala i kontaktnih leća te si učiniti život jednostavnijim? Sada je pravo vrijeme jer u Poliklinici Bilić Vision do 31.08.2017. godine možete ostvariti do 33% na sve metode laserskog skidanja dioptrije. 

Jedini uvjet je da uz prethodno obavljeni pregled u Bilić Visionu do 31.08.2017. godine rezervirate termin operacije do završetka akcije. Tako ćete moći obaviti operaciju po akcijskim cijenama, bez obzira kada ćete se operirati. Dakle, operacija može biti izvršena i u drugoj polovici kolovoza, rujnu ili čak u listopadu.

Također, operaciju možete platiti do čak 60 rata. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nazovite Polikliniku Bilić Vision na 01 4678 444 ili se naručite online na webu: www.bilicvision.hr. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive