Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kako uspješno riješiti stare dugove u Novoj godini

U Novu godinu svi ulazimo s neprikrivenim velikim očekivanjima: želimo sebi i drugima pregršt zdravlja, sreće, ljubavi...i novca

Foto: Ferratumbank.hr

Na to se obično svi nasmiju ako im prošla godina nije bila bajna po pitanju financija. Nova godina gotovo uvijek sa sobom donosi nadu u bolje sutra, nove odluke i velike planove kojima želimo promijeniti svoj život nabolje. 

Kako ući u Novu godinu bez nagomilanih dugova

Da bi život bio bolji - san mirniji, a java bezbrižnija, svi sanjamo o financijski dobroj nadolazećoj godini. No da bi ona bila dobra, moramo srediti postojeće financijske probleme i biti spremni na moguće poteškoće tijekom Nove godine koje ćemo morati financijski potkrijepiti, kako god to znali i umjeli. Baš je zato ovaj trenutak savršen za novi početak: vraćanje dugova prijateljima, rodbini i poznanicima, podmirenje neplaćenih računa, zatvaranje začaranog minusa na računima, otplatu kreditnih kartica ili pak investiciju u obrazovanje.

Novi početak može biti lak uz promotivnu ponudu Ferratum banke. Riječ je o BESPLATNIM ONLINE kreditima Ferratum banke za nove korisnike u iznosu do 4000 kn te rok plaćanja do 30 dana. Posjetite web stranicu ferratumbank.hr, odaberite iznos koji trebate na kalkulatoru kredita i željeni rok plaćanja, ispunite podatke i pošaljite fotografije dokumenata koje vas banka traži te pričekajte odobrenje kredita koje bi trebalo uslijediti praktički odmah. Za daljnje ćete korake razgovarati s tehničkom podrškom i novac može biti na vašem računu već istog dana!

Foto: Ferratumbank.hr

Kako ostvariti svoje ciljeve u novoj godini

Želite li u novoj godini ostvariti neki od svojih ciljeva, kao što je pozitivna nula na vašem tekućem računu, odlazak na daleko putovanje, sistematski pregled ili doći korak bliže do uštede za novi automobil ili stan, pouzdajte se u nove oblike financiranja Ferratum banke koja će vam pomoći da stignete korak bliže ka svojim ciljevima. 

Ferratum banka vam kroz veliku promotivnu akciju nudi nove oblike financiranja koji će vam pomoći da do novogodišnjih ciljeva stignete što prije. Riječ je o besplatnim kreditima koji svim novim korisnicima omogućuju da dobiju do 4000 kn uz 0 kuna troškova na rok otplate do 30 dana! Besplatni krediti su upravo onakvi kako im i naziv govori - u potpunosti besplatni. Za njih nećete platiti nikakve dodatne troškove!

Za sve svoje postojeće korisnike, Ferratum banka je osigurala 30 % popusta na bankovnu naknadu za sve vrste kredita s rokom otplate do 30 dana. Ako ste već surađivali s Ferratum bankom, sada je pravo vrijeme da obnovite suradnju jer dobivate povoljnije kredite. 

Kako se prijaviti za besplatne kredite?

Pitate se kako izgleda prijava za besplatne kredite? Prijava je 100 % online i može se ispuniti već za nekoliko minuta. Nema nepotrebnih odlazaka u banku i čekanja, a novac na vašem računu može biti za svega nekoliko minuta od prijave. 

Ispunite online obrazac tako što ćete unijeti svoje osobne i kontakt podatke, IBAN, te uploadati fotografiju osobne iskaznice i tekućeg računa. U kratkom roku, na mail ćete dobiti Ugovor o kreditu, kojeg sada još samo treba potpisati i s jamstvom za kredit vratiti u banku.  

Cijeli postupak može se riješiti za svega nekoliko minuta, a novac na vašem računu može biti već za 15 minuta! Zvuči nevjerojatno, ali novi načini financiranja omogućuju vam da odmah s početkom Nove godine krenete u ostvarenje svojih želja i ciljeva kako bi na kraju godine bili ispunjeni i sretni.

Zatvorit ćemo vrata staroj godini i učiniti sve da nam Nova bude bolja, ljepša i pozitivnija te da u njoj ostvarimo privatne i poslovne ciljeve koje smo zacrtali. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message