Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamion s prikolicom završio na boku: Svuda se rasula pšenica

Tegljač pun stočne hrane probio je zaštitnu ogradu u ponedjeljak ujutro na autocesti A1 u blizini Šibenika. Nasreću, dva mladića (20 i 28) lakše su ozlijeđena

Na autocesti A1 kod čvora Perković prevrnuo se šleper
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16 komentara

Oba traka autoceste A1 nedaleko od Šibenika u smjeru Zagreba u ponedjeljak ujutro prepriječio je prevrnuti kamion s prikolicom. Oko njega su bile razbacane vreće.

Na stravičnu scenu prometne nesreće ubrzo je naišao jedan naš čitatelj i snimio video.

- Na prevrnuti kamion naletio sam u 7.45 sati. Vozač je probio zaštitnu ogradu, a teret mu se rasuo po cesti - opisao nam je čitatelj. Tegljač pun stočne hrane završio je na boku kraj Vrpolja u 7.40 sati. Nasreću, vozač (20) i njegov suvozač (28) lakše su ozlijeđeni.

VIDEO: TERET SE RASUO PO CESTI Kaos na A1: Probio je ogradu i prevrnuo se, vozač je ozlijeđen

Naš čitatelj snimio ih je kako nakon nesreće sjede na vrećama kraj kamiona. Dodaje kako su u trenutku njegova prolaska kraj njih već bili policajci i četiri vatrogasne ekipe.

Ubrzo se počela stvarati i gužva, a promet u smjeru Zagreba odvijao se zaustavnim trakom, koji je jedini bio prohodan. Policija je nakon završenog očevida priopćila kako se vozač upravljajući Mercedesom imotskih registracija nije držao sredine obilježenog prometnog traka, nego je desnom stranom vozila zapeo za usjek te se od njega odbio.

Iz smjera Zagreba prema Splitu prevozio je stočnu hranu, tako da su se preko autoceste rasuli pšenica, kukuruz i ostale žitarice, mljevene i u zrnu. Rasutu hranu u poslijepodnevnim satima su vatrogasci s cestarima skupljali u nove vreće te ih krcali u drugi kamion. 

Možda vas zanima i ovo:
Message