Obavijesti

Promo sadržaj

Kanal FOX proslavio 5 godina

Kanal FOX proslavio 5 godina
6

Povodom 5 godina kanala FOX - specijaliziranog televizijskog kanala poznatog po emitiranju najboljih i najgledanijih američkih serijala

FOX je organizirao veliki party 25. listopada u Pivani, za sve svoje poslovne partnere, kolege, predstavnike medija te predstavnike marketinškog i televizijskog svijeta. Sve uzvanike partya pozdravio je Miro Bižić, AD sales Director Croatia te Regional Senior Vice President of FNG, gospodin Krassimir Nikolov. Voditelj i naš najpoznatiji komičar Ivan Šarić koji je veliki fan Marvelovih junaka, oduševio je sve uzvanike party-a, kao i dolazak Gorana Bogdana koji je odigrao glavnu ulogu u serijalu “Posljednje Pantere”, emitiranom na kanalu FOX Crime.

Najmlađi kanal FNG grupacije, sa svojih 5 godina u Hrvatskoj, poznat je po emitiranju najboljih američkih serijala i to premijernih naslova pod krilaticom “Premijerno na      FOX-u“. Vođeni time, gledatelji su ove godine premijerno odgledali novu sezonu dugoočekivanog serijala ‘Zakon braće’, a svoju 100. epizodu u sklopu 8. sezone doživio je serijal ‘Živi mrtvaci’. Najnovije predstavljen naslov koji je oduševio publiku je serija ‘Nadareni’ snimljena u suradnji s Marvelovim studijem, a donosi priču o mutantima od kojih smo neke već upoznali kroz X-Men serijal istog redatelja, Briana Grazera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.