Obavijesti

News

Komentari 67

'Kao da je netko pucao iz topa, supruga mi još uvijek drhće...'

'Kao da je netko pucao iz topa, supruga mi još uvijek drhće...'
5

Prema policijskim informacijama, u eksploziji su oštećena ulazna vrata ljetne kuhinje u kojoj nitko ne boravi. Nastala šteta utvrdit će se naknadno...

VIDEO

Policija traga za nepoznatom osobom koja je u subotu nešto prije ponoći aktivirala improviziranu eksplozivnu napravu u dvorištu obiteljske kuće 73-godišnjaka u Varaždinu. U eksploziji nije bilo ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

Prema policijskim informacijama, u eksploziji su oštećena ulazna vrata ljetne kuhinje u kojoj nitko ne boravi. Nastala šteta utvrdit će se naknadno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U noći sa subote na nedjelju oko 23.30 već smo svi spavali i odjednom nas je probudila snažna eksplozija. Bilo je toliko jako kao da je netko ispalio iz topa. Odmah smo ustali iz kreveta i izašli van. Ništa nismo vidjeli i isprva smo mislili da je eksplodirala plinska boca u ljetnoj kuhinji. No, to se nije dogodilo. Vani nismo zatekli nikoga, a sav snijeg je i sada crni od eksplozije. Popucala su stakla i oštećena vrata na ljetnoj kuhinji, a oštećen je i snahin auto koji je parkiran u dvorištu. Naša kuća i sinova koja je nedaleko, se zatresla i svi smo se jako uplašili. Srećom što su djeca bila kod druge bake pa su izbjegli eksploziju. Odmah smo zvali 112 , a onda je ubrzo došla i policija koja je radila očevid. Supruga još i sad dršće od straha - kazao je Luka Kušter koji živi sa suprugom u kući koja je bila najbliže eksploziji koja se dogodila u njegovom dvorištu. Ubrzo ga je nazvala i susjeda, vlasnica pokrajnjeg kafića koja je također čula eksploziju.

Luka se nakon ručka sprema sanirati vrata, a već je pomeo krhotine stakla. Kaže da nema pojma da bi imali bilo kakve neprijatelje koji bi im željeli nanijeti zlo, ili barem da on ne zna za njih.

Oglasila se i varaždinska policija koja je u priopćenju navela da je u subotu oko 23.40 sati na Trgu Matije Gupca u Varaždinu nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 73-godišnjaka.

- Prilikom eksplozije su oštećena ulazna vrata ljetne kuhinje u kojoj nitko ne boravi te nije bilo ozlijeđenih osoba. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i pronalasku počinitelja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - priopćeno je iz PU varaždinske. 

U kafiću uz oštećenu kuću, glavna tema je eksplozija u njihovom susjedstvu, a neki čak prepričavaju da je riječ o bombi.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag