Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
48 komentara

Kao Hachiko: Vlasnik umro, ali pas ga još uvijek čeka u bolnici

Pas Negão već osam mjeseci strpljivo čeka svog vlasnika ispred bolnice Ruth Cardoso u Brazilu. Nažalost, vlasnik je preminuo od sepse nedugo nakon što je primljen u bolnicu...

Foto: Promo
48 komentara

Crni pas Negão već osam mjeseci čeka povratak svog vlasnika iz bolnice, a on je umro od infekcije nedugo nakon što je primljen u bolnicu Ruth Cardoso u Brazilu, prenosi Oddity Central.

Premda je muškarac, koji je bio beskućnik, umro od sepse ubrzo nakon što je primljen u bolnicu, Negão strpljivo čeka povratak voljenog vlasnika. Osoblje bolnice priča da je Negão trčao za vozilom hitne pomoći, pratio dok su mu vlasnika unosili u bolnicu i čekao dok ne završi pregled. I otad čeka, ne znajući da se njegov vlasnik nikad neće vratiti...

- Svaki put kad prođe vozilo hitne pomoći, on se trgne i počne kružiti oko vozila, baš kao što je radio tog kobnog dana kad je čovjek umro - priča osoblje, kojima nije dugo trebalo da shvate što se događa. Kad su čuli ovu dirljivu priču, odlučili su se brinuti za psića. Svakodnevno ga hrane i paze da mu se što ne dogodi. Dvije obitelji su ga htjele i udomiti, ali bi ovaj odani pas pobjegao i vratio se pred bolnicu. Osoblje bolnice je nakon toga odustalo od traženja Negãu novog doma već su angažirali lokalnu udrugu za zaštitu životinja koja se brine o njemu i pazi da mu ništa ne nedostaje dok ne bude spreman za udomljenje.

Foto: Promo

- Mi ćemo se skrbiti za njega i dati mu svu ljubav i toplinu koju treba. Svi smo ga prihvatili, mnogi službenici smatraju psića dijelom njihove obitelji pa provode vrijeme s njim. Često se igraju, donose mu hranu i vodu. Bio je i kod veterinara i primio sva potrebna cjepiva. Ostat će tu dok god sam ne odluči otići - kaže doktorica Giselle Bianchi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message