Obavijesti

News

Komentari 38

Kaos na granici Srbije i Crne Gore: Bilo je nekoliko tučnjava

Na granici Srbije sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja ogromne su gužve, putnici čekaju satima da bi ušli u Crno Goru, a bilo je i nekoliko tučnjava među nervoznim vozačima

VIDEO

Kako javlja reporter Blica, kolona automobila na granici Srbije kod Bijelog Polja duga je više od tri kilometra, čekanje u redovima traje više od dva sata, a dogodilo se i nekoliko incidenata.

- Automobili su puni, mahom srpskih registracija, čekaju i ne znaju što će. Iz suprotnog pravca vozači dobacuju ljudima u koloni da idu na neki drugi granični prijelaz jer je kaos - navodi reporter Blica. Kako kaže, bilo je i manjih fizičkih obračuna zbog kojih je intervenirala i policija.

- Ima onih koji ne žele čekati, pa drsko pretiču kolonu, zbog čega negoduju oni koji strpljivo čekaju. Tako su automobilu sa novosadskim registracijama prepriječili put, kako bi ga blokirali i 'naučili pameti' - javlja Blicov reporter.

Navodno je u subotu ujutro sa srpske strane radila samo jedna traka na graničnom prijelazu, te se zbog toga gužva nastavila i na crnogorskoj strani.

- Kako smo čuli, i srpska i crnogorska policija, kada su vidjeli što se događa, počeli su puštati vozila skoro bez ikakvih provjera - navodi Blic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa