Obavijesti

News

Komentari 158

Kaos u Rijeci: Auti zarobljeni pod vodom, izbili su šahtovi...

Kaos u Rijeci: Auti zarobljeni pod vodom, izbili su šahtovi...
5

Zvonimirovom ulicom slijeva se bujica, podvožnjak kod brodogradilišta 3. maj ponovno je pod vodom, Krešimirova ulica koja spaja Mlaku i Žabicu našla se također pod vodom

VIDEO

Pogoršanje vremena praćeno jakom kišom zahvatilo je u nedjelju velik dio zemlje. Na riječkom području padaline su već prvog dana prouzročile probleme - potopljen je centar grada, a na terenu su brojne vatrogasne ekipe.

Rijeka grad zvan Potop 📷 #RMphoto

Posted by Rijeka - Weather (RIMETEO) on 22. listopada 2017

Zvonimirovom ulicom slijeva se bujica, podvožnjak kod brodogradilišta 3. maj ponovno je pod vodom, Krešimirova ulica koja spaja Mlaku i Žabicu našla se također pod vodom te je bila iznimno opasna za vožnju zbog brojnih izbijenih šahti, a slična situacija bila je i u Ulici J. P. Kamova gdje su stanari sami krenuli u akciju odštopavanja šahti, javlja portal Fiuman.

Potop u Rijeci 🎥 video: Vanja Orlić #RMaktualno

Posted by Rijeka - Weather (RIMETEO) on 22. listopada 2017

Otežan je i promet iz centra grada prema području Trsata. Na Turniću jedan je automobil upao u šaht bez poklopca te je “zapeo” na cesti.

Pozivaju se vozači da ne izlaze na cestu ukoliko ne moraju, a u protivnom da budu iznimno oprezni tijekom vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

rijeka 00:24

Poplava u Tower centru

Trgovački centar Tower na Pećinama  također nije uspio izdržati svu obilnu količinu kiša koja je tijekom poslijepodnevnih i večernjih sati zahvatila šire riječko područje.

Oko 19 sati na više mjesta je trgovački centar poplavljen, a u nekoliko navrata došlo je i do kraćih nestanaka struje. Zbog toga je trenutno zatvorena čak i kino-dvorana.

Brojni kupci čim su zamijetili vodu na brojnim mjestima krenuli su prema svojim automobilima, no pritom je nastala i iznimno velika gužva na izlazima iz garaža te je mnogima trebalo i po nekoliko desetaka minuta kako bi došli do glavne prometnice.

Ovako je danas oko 19 sati izgledao evakuacijski izlaz Tower centra! http://www.fiuman.hr/tower-centar-pod-vodom-nastali-cepovi-na-izlazima-iz-garaze/

Posted by Fiuman.hr - pravi riječki portal on 22. listopada 2017

Kolika je materijalna šteta vjerojatno će se utvrđivati tek tijekom ponedjeljka.

Kiša je danas u Rijeci počela padati prijepodne, a pojačala je negdje iza 16 sati. Stranica Meteoalarm je danas za područje Rijeke izdala narančasto upozorenje i najavu obilne kiše, te bujične poplave, odnosno jaku buru s mjestimično olujnim udarima.

Kiša je u nekim dijelovima prešla u snijeg koji jako pada na Platku, a u višim dijelovima dolazi i do stvaranja bijelog pokrivača.

Kiša će i sutra padati

Isto je upozorenje za Rijeku na snazi i sutra, a vjetar bi trebao još malo pojačati. Kiša će padati još cijelu noć i sutra prijepodne, a dobra je vijest da će se sutra poslijepodne vrijeme proljepšati i biti stabilno i sunčano, ali ne i pretoplo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...