Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Karamarko: Ja sam pristojan i fin, a Milanović je bio vulgaran

Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko, prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića

Patrik Macek/Pixsell
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Nakon što je premijer na sjednici Vlade priznao kako je možda preoštro opoziciju pozvao na razum, javio se predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

- Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko - prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Josipu Leku. 

Milanović je Karamarku zamjerio što sve svodi na nogometni rječnik (1:0, 2:0 za HDZ). 

- Ja sam bio pristojan i fin - rekao je Karamarko. 

Dodao je kako je premijer cijelu predstavu u utorak u Saboru izveo kako bi mogao progurati rečenicu o dvotrećinskoj većini. Naglasio se kako se Milanović lijepo brine o svojim interesima. 

'Uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nam nisu potrebni'

- Lijepo ću podsjetiti da je njegov prvi potpredsjednik, kako oni sebe nazivaju, prvi, drugi, treći, Čačić rekao da tamo neki luđaci razmišljaju o Pelješkom mostu pa su 15 dana pokušavali naći neko rješenje. Imali su ih 68, kako to premostiti, htjeli su tunel ispod mora, nadvožnjak preko Bosne, specijalne trajekte i podmornice. Sve su htjeli samo ne most. A to je stvar nacionalnog interesa - rekao je Karamarko te dodao kako nam uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nisu potrebni.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message