Obavijesti

News

Komentari 182

Karamarko: Proširenje istrage protiv Kalmete je dio kampanje

Karamarko: Proširenje istrage protiv Kalmete je dio kampanje
1

Mogu reći da su to sve stare i poznate stvari. Tijekom istrage dokazat ću svoju nevinost, kazao je nakon proširenja istrage na njega u aferi Remorker Kalmeta

VIDEO

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, u ponedjeljak je došao u Zadar proslaviti Dan grada i blagdan Svetog Krševana. No, nije mogao zaobići pitanje proširenja istrage na zadarskoga gradonačelnika Božidara Kalmetu u aferi Remorker. Novinari su ga pitali, je li došao dati potporu Kalmeti. 

- Ja sam Zadranin, to je moj grad i Dan grada Zadra slavim kao i vi - rekao je Karamarko. Kazao je kako nije oportuno komentirati istrage, te dodao da je istraga u funkciji kampanje jer aktualna Vlada nema što drugo ponuditi. Karamarko ističe kako vladajući ne znaju na koji bi način izvukli zemlju iz duboke krize, ali vjeruje njihovom obećanju da će diskreditirati HDZ. 

- Ali, ono što su obećali i ja im  vjerujem, nećemo se baviti ničim, ali ćemo zato probati diskreditirati Hrvatsku demokratsku zajednicu kroz njezine viđenije pojedince - rekao je Karamarko. Dodao je da njegov dolazak u Zadar znači podršku njegovu rodnom gradu i uspješnom HDZ-u u Zadru. 

'Pokušava se stvoriti animozitet sjevera i juga'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karamarko je komentirao i kritiku splitskoga HDZ-a na račun Hrvatskoga nogometnog saveza. 

– Splitski HDZ je senzibiliziran za događanja u Splitu i u tom dijelu ih razumijem. No pozivam vodstvo HNS-a, Hajduka i Dinama da nađu rješenje za izlazak iz problema. Ne bih volio da se razvijaju ove podjele na sjever i jug, jer nam je sada prijeko potrebno jedinstvo za izlazak iz krize, ne samo gospodarske, nego i moralne - rekao je Karamarko. 

Upitan za komentar da u Izvršnom odboru HNS-a od 17 članova čak 11 dolazi iz HDZ-a, Karamarko je odgovorio kako će s njima razgovarati. 

– Ako je uistinu toliko članova, sigurno da ćemo s njima razgovarati i tražiti izvješće i njihove ocjene stanja u nogometnom savezu. Sigurno će dobiti nalog da učine sve da se ti problemi saniraju. Ono što me najviše boli je pokušaj stvaranja animoziteta između hrvatskoga sjevera i juga, ali to neće uspjeti - zaključio je predsjednik HDZ-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer