Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karlovac: U potrazi za gljivama našli lubanju

Policija nije kopala dalje u potrazi za cijelim truplom, a demantirali su glasine o ubojstvu ili nestaloj osobi. Čeka se nalaz iz Zagreba

Cropress
Foto: Cropress
0 komentara

Bilo mi jasno da to nije velika gljiva. Lupila sam svojim štapom po tome i jasno mi je bilo da udaram po nečemu tvrdome, što je šuplje i udarci po njemu odzvanjaju. Malo sam počela kopati i ostala zapanjena. Pred našim nogama bila je čovječja lubanja, prisjeća se Jamina Spudić dana kad je u šetnji s djecom našla lubanju u šumi. Krenuli su tražiti gljive, no mali Dino (10) je u šumi kraj Karlovca pronašao nešto za što je mislio da je veliki vrganj.
Policija je označila teren i poslala lubanju na Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, otkud čekaju nalaze. Međutim, policija nije kopala dalje, u potrazi za cijelim truplom, a demantirali su glasine o ubojstvu ili nestaloj osobi. O svemu je obaviješten i istražni sudac, kao i zamjenik županijskog državnog odvjetnika.
Stanovnici ulice Tičarnica i okolnih naselja, koji se često rekreiraju u toj šumi, spominju kako su tko zna koliko puta prošli tom stazom i nikad nisu vidjeli lubanju niti što slično, ali jesu nedaleko ženski bicikl vezan za drvo i zaključam. Bio je mjesecima na istome mjestu. Prvo su mislili kako netko rano dolazi u šumu i kasno se vraća, potom bi zaboravili na to, a onda je bicikl odjedanput nestao.

Možda vas zanima i ovo:
Message