Obavijesti

News

Komentari 46

Karlovačka pivovara dobiva novo ime - Heineken Hrvatska

Karlovačka pivovara dobiva novo ime - Heineken Hrvatska
1

Karlovačka tvrtka, čija tradicija seže u davnu 1854. okreće novu stranicu, iako iz Uprave poručuju da neće biti značajnih promjena. Novost je objavio šef Uprave

VIDEO

Karlovačka pivovara odlazi u povijest. Ime nove tvrtke koja će se i dalje u istim proizvodnim pogonima nastaviti baviti proizvodnjom piva bit će Heineken Hrvatska. Novost je to koju je objavio Alexsander Gerschbacher, predsjednik Uprave tvrtke.

Heineken se na promjenu imena odlučio nakon deset godina otkako je ugledna svjetska korporacija preuzele upravljanje tvrtkom. Tako je Karlovačka pivovara, kojoj tradicija seže u davnu 1854. okrenula novu stranicu u svojoj povijesti. Ipak, iz uprave poručuju da se s novim imenom neće promijeniti puno toga.

- Za zaposlenike to ne donosi apsolutno nikakve novosti. Ovo će i dalje ostati crvena pivovara i ništa se vezano za vizualni identitet, ali ni u brendovima koje proizvodimo neće mijenjati. Tako će se i dalje ovdje nastaviti raditi karlovačko pivo i svi drugi proizvodi sa stoljetnom tradicijom. S druge strane, iznimno sam ponosan što u Heineken grupaciji ova pivovara ima iznimno visok ugled i što se u ovim pogonima puni Heineken. To je dokaz da se ovdje, osim poštivanja tradicije, radi i po visokim svjetskim standardima - zaključio je Gerschbacher.

Kao dokaz da se u, sada već bivšoj, Karlovačkoj pivovari nastavlja s razvojem i novim investicijama premijerno je predstavljeno novo pivo. Na tržištu će se naći pod imenom Sokol. Riječ je o proizvodu nižeg cjenovnog razreda za kojeg danas, tvrde u pivovari, vlada vrlo velik interes zbog krize i recesije.

Iako još nisu zbrojeni svi poslovni rezultati Gerschbacer je rekao da će prošla godina biti zapamćena po padu od tri do četiri posto. Ipak, s obzirom na poslovno okruženje, smatraju je uspješnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa