Obavijesti

News

Komentari 281

Karlovački heroji: Dječaci našli 5.000 eura na ulici i vratili ih...

Karlovački heroji: Dječaci našli 5.000 eura na ulici i vratili ih...
5

KARLOVAC: Nazvali smo policiju i rekli da smo ispred dvorane našli pet tisuća eura. Rekli su nam da pričekamo i da netko doći, pričaju Bruno Lukić (15) i Vladimir Žganjer (15)

VIDEO

Najbolji prijatelji Bruno Lukić (15) i Vladimir Žganjer (15) u petak su oko 13.30 sati ispred karlovačke sportske dvorane pronašli bunt novčanica po 50 eura, ukupno 5000.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

Pošteni mladići su bez dvojbi pozvali policiju i predali im novac, a ubrzo se javio i vlasnik izgubljenog novca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za svaku pohvalu: Bruno (15) i Vladimir (15) ispred sportske dvorane u Karlovcu pronašli su 5000€ i bez razmišljanja ih vratili vlasniku Reporterka: Andreja Thomas

Posted by 24sata on Sunday, February 5, 2017

Tinejdžeri, Bruno iz Blatnice kod Karlovca. inače polaznik prvog razreda ekonomske srednje škole, a Vladimir iz Karlovca polaznik tehničke škole, govore da su se nakon nastave našli ispred dvorane da snime video uradak za svoj YouTube kanal Debosi.

- Na stepenicama smo snimali video, izazov. Pokraj nas su prolazila dvojica muškarca, još su i pogledali u nas i tada je jednom od njih ispao novac iz džepa. Iako se na snimci ne vidi kako mu novac ispada, vidi se da prije njihova prolaska na tlu nema ničega, a nakon što su otišli ostao je neki 'papirić'. Tek kada smo završili snimanje u podnožju stepenica smo na rešetkama ugledali bunt novaca. U prvi tren sam pomislio da nas netko zeza, da je to skrivena kamera, no radilo se o pravom novcu. Bilo je stotinu novčanica po 50 eura, a na njima se nalazila i traka banke - govori Bruno, na kojeg se nadovezuje Vladimir kako su u prvi mah pomislili što bi sve mogli s tim novcima, no obojica su znali da je jedino ispravno novac vratiti vlasniku, pa su istog trena pozvali policiju.

- Nazvali smo policiju i rekli da smo ispred dvorane našli pet tisuća eura. Rekli su nam da pričekamo i da netko doći. Za to vrijeme jedan je muškarac obilazio to mjesto no nismo mogli znati je li on vlasnik novca pa smo pričekali policiju. Ubrzo su došli, predali smo im novac i odveli su nas u stanicu gdje smo ostavili svoje podatke. Tamo su nam čestitali na poštenju i rekli da bi trebalo više takvih ljudi, te da će nas pohvaliti ravnateljima naših škola. Istog dana nam se javio i vlasnik novca, te nam se jako puno zahvalio i sam rekao da bi rijetko tko vratio novca. Obećao je da će nas barem počastiti pićem, a trenutno se ne nalazi u gradu - govori Vladimir. 

Mladići dodaju da im je drago da se pronašao vlasnik izgubljenog novca i da bi ponovno postupili isto. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 281
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti