Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Karlovačku HVIDRA-u prijavili anonimno, pod istragom su

Od predsjednika zajednica udruga HVIDRA-a Petra Banića doznajemo da policija istražuje naplatu članarina i poslovanje odmarališta kojeg udruga ima u Jadranovu

Ivo Čagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
12 komentara

Karlovačka podružnica HVIDRA-e našla se pod policijskom istragom temeljem anonimne prijave. Na vrata udruge ovog tjedna pokucali su djelatnici policije s anonimnom kaznenom prijavom zbog sumnje u kriminalne radnje u poslovanju udruge. 

Od predsjednika zajednica udruga HVIDRA-e Petra Banića doznajemo da policija istražuje naplatu članarina i poslovanje odmarališta kojeg udruga  posjeduje u Jadranovu.      

- Prijavljeni smo zbog trošenja novca od članarina i odmarališta u Jadranovu. No, nema govora da se tu radi o ikakvim kriminalnim radnjama jer novaca jednostavno nemamo. Hladni pogon za održavanje rada udruge godišnje stoji 60.000 kuna, a mi raspolažemo sa 40.000 kuna. Dakle, iz svojih džepova i članarina pokrivamo razliku. Svake godine naša izvješća o radu redovito prolaze revizije, kako od Županije tako i od Grada - napominje  Banić dodajući da ne zna tko je prijavio udrugu, tek da se radi o zlonamjerniku, jer institucije gube vrijeme na njemu nepotrebnu istragu. 

- Neka odrade svoje - zaključuje Banić.

Možda vas zanima i ovo:
Message