Obavijesti

News

Komentari 57

Kaštel Novi: Mladić se bori za život, policija traži napadača

Kaštel Novi: Mladić se bori za život, policija traži napadača
1

Napadač je hicem iz pištolja teško ranio mladića (20). Neslužbeno smo doznali kako se radilo o ratu za "teritorij". Navodno su obje skupine dilale marihuanu

VIDEO

Splitska policija još traži 23-godišnjeg Kaštelanina koji je u noći na nedjelju hicem iz pištolja teško ranio Marina M.(20) iz Marine kod Trogira.

Kako doznajemo mladić se i dalje bori za život u splitskoj bolnici.

- On je doveden s ustrijelnom ranom glave i mozga, i to u vrlo teškom, zapravo kritičnom stanju. Operiran je i borimo se za njegov život - rekao nam je specijalist neurokirurg Vlatko Ledenko iz splitskog KBC-a.

Policija još uvijek traga za napadačem. U Kaštelima vlada pravi, zakon šutnje. Nitko se ne želi zamjeriti prijateljima ranjenog mladića, ali ni prijateljima napadača. Naime, obje su skupine već poznate policiji po brojnim deliktima, pa ljudi ne žele riskirati sukobe.

Mještani: To im nije bio prvi sukob

Neslužbeno smo ipak doznali kako se radilo o ratu za "teritorij". Navodno su obje skupine dilale marihuanu, a povremeno su jedni drugima upadali na teren. Navodno se skupina na čelu s 23-godišnjim napadačem željela proširiti na suparnički teren, pa je zato Kaštelanin i dobio batine od Marina i njegove ekipe prije nekoliko dana. Prema pričama mještana, to nije bio njihov prvi sukob. 

Zbog svega toga dvije skupine dogovorile su se za sastanak pored školskog igrališta u Kaštel Novom u noći na nedjelju. Obojica su došla u pratnji prijatelja, a napadač je navodno bez upozorenja iz auta ispalio metak prema Marinu M.

Nastala je strka i panika, napadač i prijatelji odjurili su s autom, a Marinovi prijatelji među kojima je navodno bio i njegov brat šokirano su ga gledali kako leži u lokvi krvi. Netko je potom pozvao Hitnu pomoć i Marin je odvezen u splitsku bolnicu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca