Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaštela: Žena sa suzavcem i pištoljem opljačkala kiosk

U kiosk "Ivan" u Kaštel Gomilici u subotu oko 19 sati ušla je mlađa žena te uz prijetnju pištoljem od vlasnika Ivana Jukića (27) zatražila novac

I.Čagalj
Foto: I.Čagalj
1 komentara

Nakon što joj je vlasnik dao više od 2500 kuna poprskala ga je suzavcem u lice i pobjegla. On je ipak jučer ujutro bio na svom radnom mjestu, vidno uznemiren konstatirajući kako je djevojka začuđujuće hrabra jer je samo 500 metara od kioska policijska postaja. Samo sat vremena kasnije nepoznata osoba sličnog izgleda opljačkala je prodavaonicu "B.o.n.e.l.o."u Bajnicama kraj Omiša. Policija sumnja da je riječ o istoj ženi.
Također je zaprijetila pištoljem i poprskala suzavcem trgovkinju Luciju Jerončić (36).
 - Mislila sam da je neko dijete ušlo u dućan. Imala je sunčane naočale i kapuljaču na glavi. Kad mi je rekla da joj dam novac ja sam je pitala jeli ona to ozbiljno misli. Izvadila je pištolj iz plastične vrečice pa mi nije bilo druge nego joj sve dati. Uzela je i bonove za mobitel - ispričala nam je trgovkinja nadodavši da joj se kradljivica čak i opravdavala za svoj čin govoreći da mora novce skupiti za liječenje. Uzela je oko četiri tisuće kuna.


Možda vas zanima i ovo:
Message