Obavijesti

News

Komentari 14

Kati je teško odoljeti: Bila je izgladnjela, a sad svima šefuje

Kati je teško odoljeti:  Bila je izgladnjela, a sad svima šefuje
1

Kujica Kate je kod Anice i Brune u Dugu Resu došla iz skučenog boksa i vrlo brzo postala obožavani član obitelji. Sad uživa u vožnji kajakom i planinarenju

VIDEO

Naša Kate stigla je s ulice u azil gdje je sa sekom Marom bila mjesecima zatvorena u skučenom boksu. Kao jednogodišnja kujica konačno je stigla u naš dom, rekla je Anica Luketić (24) iz Duge Rese.

POGLEDAJTE VIDEO: Dirljiva priča o kujici Kate

Pokretanje videa...

VIDEO

Ona i zaručnik Bruno (28) brinu o njoj u stanu, a imali su sreću da se Kate brzo priviknula na novu okolinu. Životinja je došla izgladnjela, pa je često pogledom “žicala” svoje nove vlasnike komadić mesa s tanjura, a oni joj, koji put, ne bi uspjeli odoljeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najviše se veselila što kod nas više ne mora dijeliti hranu s drugim psima. Vodimo je u jutarnju šetnju, dok je poslije podne vodimo u prirodu na istrčavanje. Najviše je veseli lov na štapove koje joj bacamo. Navikla je na druženje sa psima u parkovima, no voli šefovati i puno većima od sebe - smiju se Anica i Bruno.

Baš uvijek je s nama

Mladi par je nakon godinu dana zajedničkog života poželio nabaviti trećeg člana kućanstva, pa su se odlučili za udomljavanje. U šali kažu da im je Kate priprema za dječicu.

pas

- Kad smo doma, najviše voli da je mazimo i igramo se s njom, ali čim se nađemo u nekom društvu, pokazuje drugu stranu karaktera i postaje mali vražićak. Veseli se ljudima i skakuće oko njih, no nikad se nitko nije naljutio na njezine zaigrane geste - kažu nam Dugorešani. Nikad nisu mogli ni zamisliti koliko će im udomljavanje psa promijeniti živote. Vode je sa sobom na izlete i na druženja s društvom, pa je Kata jedan od rijetkih pasa koji je išao na adrenalinsku vožnju kajakom po rijeci, kao i na planinarenje.

POGLEDAJTE PRIČU O UDOMLJAVANJU KUJICE KATE:


- Ona se ne boji gotovo ničega i voli s nama ići na različite izlete. Na kraju dana ipak se najviše voli zavući na svoje omiljeno mjesto na kauču - kaže nam Anica.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!