Obavijesti

News

Komentari 14

Kerum je došao bez Fani na Božićni koncert u HNK u Splitu

Kerum je došao bez Fani na Božićni koncert u HNK u Splitu
1

Kerum je opet došao bez svoje družice, koja u posljednje vrijeme nigdje javno ne pojavljuje. Fanin nedolazak je 'podgrijao' glasine o njihovom nedavnom prekidu

VIDEO

Željko Kerum pojavio se u utorak navečer na svečanom Božićnom koncertu u splitskom HNK organiziranom za gradske dužnosnike, službenike i uzvanike. Gradonačelnik je opet došao bez svoje družice Fani Horvat, koja u posljednje vrijeme nigdje javno ne pojavljuje, s njim pogotovo. Fanin nedolazak ponovo je 'podgrijao' glasine o njihovom nedavnom prekidu zbog mlade Dubrovčanke zbog kojeg ga je natjerala da se iseli iz njihove marjanske vile. U nedjelju je na ribarnici izabrao svježu ribu za sinčića Franu. Ne zna se je li se zadržao na ručku kod Fani. Keruma u posljednje vrijeme ljudi ne viđaju u splitskoj ACI Marini gdje je povremeno znao noćiti na njihovom brodu nakon njihovih razmirica. No, ima i apartman u trgovačkom centru Joker gdje se može lako skriti od znatiželjnika i novinara.

Kerum 'pobjegao' iz lože prije kraja koncerta u HNK

Gradonačelnik je prije Božićnog koncerta porazgovarao sa svojim zamjenicima Anđelkom Visković i Jurom Šundovom, a dočekao ga je privremeni ravnateljem splitskog kazališta Duško Mucalo i ravnateljica baleta Almira Osmanović. Nemirni Kerum nije izdržao odgledati bis, te je nestao iz središnje lože prije kraja. Na koncertu je publika oduševljeno pljeskala između stavaka. To baš nije odobravao dirigent Hari Zlodre i palicom ih je bezuspješno upozorio da prestanu, a sve to je dobrano nasmijavalo članove Orkestra HNK nenaviknute na takav ushit publike u kazalištu.

Fani i Kerum već odavno izbjegavaju pojavljivanje u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fani Horvat je Kerum u travnju, nedugo nakon što je rodila sina Franu, poveo na otvaranju izložbe grafika Francisca de Goye u Splitu. S Kerumom se pojavila sredinom srpnja na početku 56. Splitskog ljeta. Plijenila je pažnju dobrom linijom, raskošnim dekolteom i preplanulim tenom. On se tada dobrano preznojavao u odijelu. Gradonačelnik je dva tjedna kasnije svoju družicu poveo i na nogometnu utakmicu u Rumunjskoj između Dinama iz Bukurešta i Hajduka. Kerumu je smetala medijska pompa oko njih dvoje, te su i prije navodnog raskida počeli izbjegavati javne događaje na koje je on dolazio u kao prvi čovjek Splita.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)