Obavijesti

News

Komentari 13

Kerum otkrio: Nisam noćario! Razvijam grad i vodim projekte

Kerum otkrio: Nisam noćario! Razvijam grad i vodim projekte
3

Splićani smatraju da Keruma ljubavne nevolje previše odvlače od gradonačelničkih dužnosti. Posljednjih desetak dana Željka Keruma nije bilo nigdje, ni na poslu

VIDEO

Kerumova nova ljubavna avantura s mlađahnom dubrovačkom studenticom te svađa s Fani Horvat pomalo je zabrinula Splićane. Smatraju da ga ljubavne nevolje previše odvlače od gradonačelničkih dužnosti. Posljednjih desetak dana Željka Keruma nije bilo nigdje, a kamoli na radnome mjestu. Čak ni njegova služba za odnose s javnošću nije ga mogla locirati. Ove je srijede Kerum trebao ugostiti zapovjednika američkog ratnog broda USS Mount Whitney, koji je u posjetu Splitu. Druženje Keruma s kapetanom Jeffreyem S. Ruthom najavio je protokol HRM-a, no iz Grada su u posljednji čas javili da će zapovjednika primiti dogradonačelnik Šundov. Kerum se, međutim, u petak popodne ipak oglasio:

- Ne izlazim po kafićima i ne noćarim, a jedini kafić u koji sam zadnju godinu dana išao je na rivi i tamo me cijeli Split mogao vidjeti. Imam toliko obaveza koje rješavam i pokušavam pokrenuti razvojne projekte u gradu koji bi u ovoj teškoj situaciji zaposlili što veći broj ljudi, a o čemu je riječ, kazat ću kad ih napravim.

- Ma briga me di je bio i šta je radio, samo da mi ne zaboravi uplatit božićnicu - rekao nam je mladi nezaposleni Splićanin. Split, iako dosta konzervativna sredina, uglavnom blago gleda na probleme u koje Kerum upada zbog nesputanog libida. Oni koji mi nisu zamjerili varanje dugogodišnje supruge, olako prelaze i preko novog preljuba. Opći je dojam da Splićani ne skrivaju zadovoljstvo što im je gradonačelnik macho. No njegove ljubavne uspjehe ipak više pripisuju punom novčaniku nego karizmi pred kojom žene padaju kao pokošeno žito.

Fani je u Zagreb išla po diplomu?

Pod okriljem noći netko je sprejom napisao “Bravo, Fani” preko puta ulaza u Gradsko poglavarstvo. Grafit su prebojili odmah u petak ujutro. Jutarnji.hr objavio je da je Fani “nestala” kako bi završila studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Navodno je u petak dobila diplomu.

Najprije su nestale kovrče, a onda je ispario i čovik ispod!

Dok su neki mislili da se Kerum skriva na mjestima poput opere ili baleta ili da istražuje mogućnost noćnog života u svemiru, on se mogao vidjeti u jednom kafiću, a projekti koje razvija još su, kaže, nevidljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa