Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Kike Curavić na bazenu je slijepu djecu učio ronjenju

Škola ronjenja: Naš poznati ronilac i rekorder, Kristijan Curavić, želi u Zagrebu otvoriti centar u kojemu bi ronjenje služilo kao pomoć i terapija

Ž.Lukunić/Pixsell
Foto: Ž.Lukunić/Pixsell
5 komentara

Tek smo na početku, ali nadam se da ćemo u Zagrebu i Hrvatskoj unatoč recesiji naći dovoljno onih koji će nam pomoći da otvorimo centar u kojem bi djeca koja imaju poteškoća s vidom učila roniti, rekao nam je Kike Curavić (34), koji je u nedjelju u bazenu World Class Health Academy u zagrebačkom Hypo centru ronio sa slijepom djecom. Riječ je o akciji unutar projekta “Ronjenje za slijepu djecu”.  Ta se metoda u Sjedinjenim Američkim Državama pokazala vrlo efikasnom, a Curavić već dugo planira otvoriti takav centar u Hrvatskoj. Kako nam je rekao Curavić, ta metoda u djece jača osjećaj ravnopravnosti i samosvijesti jer u ronjenju moraju savladati mnogo prepreka. To se lijepo vidjelo u Hypu: djeca koja su na sebe navukla ronilačku opremu, vrištala su od zadovoljstva.
-  Djeca se ronjenju jako vesele i u to se uvjerim kad god radim s njima - kaže Kike.
Osim njega, s djecom je u nedjelju ronio Mario Mlinarić. Roditelji djece koja su jučer prvi put ronila pohvalili su učinke akcije, koja je razveselila njihovu djecu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message