Obavijesti

News

Komentari 1

Kiosci iNovina rade svaki dan, nude i dezinfekcijska sredstva

Kiosci iNovina rade svaki dan, nude i dezinfekcijska sredstva
1

Kiosci su mjesta za najbržu kupnju širokog asortimana proizvoda, a kupnja se obavlja na otvorenom pa se rizik zaraze svodi na minimum

VIDEO

Iz iNovina, regionalnog maloprodajnog lanca sa preko 200 kioska diljem Hrvatske najavili su da će, u skladu s mogućnostima koje su otvorene u prvoj fazi popuštanja mjera Nacionalnog stožera, organizirati rad kioska kroz svih sedam dana u tjednu i to u radnom vremenu kao prije uvođenja ograničenja. 

Pojedini kiosci će raditi i do 23 sata, uz sat vremena dnevne pauze kako je to određeno mjerama Stožera civilne zaštite RH.

U iNovinama ističu kako je na kioscima moguće obaviti kupnju na otvorenom, uz minimalan kontakt prodavača i kupca te bez potrebe ulaska u zatvorene prostore, čime se uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, rizik zaraze svodi na minimum. Na prodajnim mjestima zatvorenog oblika postavljene su zaštitne barijere od pleksiglasa te je u svakom trenutku moguć ulazak samo jednog kupca u objekt. Uz to, djelatnici kioska opremljeni su zaštitnim maskama, rukavicama i dezinfekcijskim sredstvima pridržavajući se visokih zdravstvenih standarda.

Kako bi dodatno bili na usluzi građanima, a s obzirom da su higijenska sredstva postala sve traženija u ovoj situaciji, iNovine su s nekoliko domaćih dobavljača dogovorile distribuciju kvalitetnih sredstva za osobnu i dezinfekciju površina.

Uz tiskovine, na kioscima se mogu kupiti baterije, kava za van, knjige, igračke za najmlađe, pića, sladoled, slatkiši i grickalice. U ovoj izvanrednoj situaciji prodajna mjesta opskrbljena su i dodatnim asortimanom, poput proizvoda za osobnu njegu, papirne konfekcije, proizvoda za njegu zubi, sredstava za brijanje, te proizvoda za njegu beba. Na kioscima građani mogu najbrže primati i slati pakete, brzo i jednostavno plaćati režije te koristiti i mnogobrojne usluge poput igara na sreću Hrvatske lutrije i kupnje bonova za online kupovinu (Paysafecard).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk