Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kirinu na blogu prijete da će mu "likvidirati" obitelj

Autor komentara traži od Kirina da ukloni blog do subote ili će mu poubijati obitelj. Gradonačelnik Virovitice nije zabrinut i neće prijaviti prijetnju

24sata
Foto: 24sata
7 komentara

Gospodine Kirin, molimo vas da uklonite ovaj blog do 26. 7. 2008. ili ćemo vam likvidirati obitelj, napisao je autor 411. komentara na blogu Ivice Kirina na internetskoj stranici www.ivicakirin.com. Komentar je autor potpisao samo s "Obavijest", a poslao ga je u utorak u 15.57 sati.
- Nisam vidio komentar jer sam na godišnjem. No ne shvaćam prijetnju ozbiljno jer to može napisati svaka budala. To samo pokazuje dobar odgoj autora - prokomentirao je Ivica Kirin. Prijetnju, kaže, neće prijaviti jer je to posao policije, a prijetnje službenim osobama moraju se istražiti po službenoj dužnosti. Rekao je da ne zna ni zašto je autor komentara odredio baš sljedeću subotu kao rok te da mu taj datum ništa ne znači. Devet minuta prije prijetnje stigla je na blog i poruka sljedećeg sadržaja: "Kirine, gori u paklu kao tvoja kćerka". Taj komentar uopće nije potpisan pa nije jasno dolazi li od istog autora.
Gradonačelnik Virovitice je pokrenuo svoj blog 15. srpnja kako bi čuo želje svojih sugrađana. Prvi i jedini tekst koji je nazvao "Pokretanje bloga! Star wars!" ima više od devet pogrešaka. To je već drugi blog koji je slavni Jubito pokrenuo. Prvi je bio u političke svrhe, kako je sam kazao, a ovaj služi za dobrobit građana.

Možda vas zanima i ovo:
Message