Obavijesti

News

Komentari 138

Kiša, kiša i još malo kiše: Ništa od roštilja za ovaj Praznik rada

Kiša, kiša i još malo kiše: Ništa od roštilja za ovaj Praznik rada
7

Promjenljivo vrijeme uz kišu, ponegdje i jače pljuskove, očekuje nas do kraja tjedna. Bit će toplo, a dnevna temperatura bit će oko 20°C. Sljedeći tjedan bit će suši

VIDEO

Promjenljivo vrijeme, uz čestu kišu zadržat će se sve do početka idućeg tjedna. Tek bi od ponedjeljka trebalo biti stabilnije, uz nešto više sunčanih razdoblja.

U utorak će prevladavati promjenjivo oblačno, povremeno s kišom. Mjestimice su mogući jači pljuskovi s grmljavinom, osobito sredinom dana i poslijepodne. Vjetar će biti slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će biti od 17 do 22 °C, u gorskim predjelima malo niža.

Kiša i za Praznik rada

Srijeda će biti djelomice sunčana uz promjenjivu naoblaku. Mjestimične kiše i pljuskova s grmljavinom bit će uglavnom u unutrašnjosti, osobito sredinom dana i poslijepodne, uz slab vjetar. Krajem dana na Jadranu će zapuhati jugo. Ujutro će biti između 8 i 15 stupnjeva, dok će najviša dnevna temperatura biti kao i  u utorak. 

Praznik rada i tradicionalni roštilji na otvorenom pokvarit će kiša i oblačno vrijeme u većini zemlje. Suho i pretežno sunčano moglo bi biti u prijepodnevnim satima, a poslijepodne se očekuje pogoršanje. Bit će oko 20 stupnjeva, a slično se vrijeme očekuje i u petak. 

Za vikend bez promjena

I tijekom vikenda će biti kiše. Velika je vjerojatnost za ponegdje i obilniju kišu, uz više od 30 litara po četvornome metru, a u gorskom području i više od 50 litara. Zbog pada temperature zraka u nedjelju u gorju može pasti i malo snijega, posebice u najvišim dijelovima Gorskog kotara i Like.

Osim oborina, valja upozoriti i na vjetar – najprije jugo, koje će zapuhati u petak, u Dalmaciji se nastaviti i tijekom subote, zatim i buru koja bi podno Velebita mogla biti i jaka.

Idući tjedan stabilnije

Kišu i oblake od ponedjeljka bi postupno trebalo zamijeniti sunce i suho vrijeme. U ponedjeljak, uglavnom u prijepodnevnim satima,  u nekim dijelovima moguća je još naoblaka i slaba kiša. Od utorka proljepšanje vremena, no jutra i večeri bi mogli biti nešto svježiji.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa