Obavijesti

News

Komentari 34

Kitarović misli samo pozitivno: 'Ne razmišljam o sabotažama'

Kitarović misli samo pozitivno: 'Ne razmišljam o sabotažama'
1

Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izaći na izbore, rekla je predsjednica. Kazala je da je postala predsjednicom zahvaljujući povjerenju građana i radu članova HDZ

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u utorak kako ne razmišlja ni o kakvim sabotažama svoje predsjedničke kampanje, već da misli pozitivno očekujući da će svi koji vjeruju i cijene njezin rad, izaći na izbore.

Pokretanje videa ...

- Ne razmišljam ni o kakvim sabotažama. Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izaći na izbore - rekla je Grabar Kitarović prije prve međunarodne konferencije "Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama". 

Grabar Kitarović kazala je kako je postala predsjednicom zahvaljujući povjerenju građana i radu članova HDZ-a na terenu na svim razinama i radu volontera. 

Dodala je kako se osjeća pozitivno i optimistično te da na taj način ulazi u nadolazeće razdoblje.

Nije odgovorila na pitanje misli li da njezinoj kampanji štete priče o sabotažama iz redova HDZ-a koje su se pojavile u medijima, nego je kratko kazala da razmišlja samo pozitivno.

Pokretanje videa ...