Obavijesti

Promo sadržaj

Kladi se na Jelenu Rozgu, Trumpa ili smak svijeta!

Kladi se na Jelenu Rozgu, Trumpa ili smak svijeta!
2

Dok se svijet sporta ne razbudi, Favbet analitičari nude neobične oklade

Hrvatska kladioničarska tvrtka Favbet zanimljivim je okladama priliku za klađenje dala i igračima koji nužno ne prate toliko sport, ali su u tijeku s društvenim životom. Pogodite li neku od zanimljivih oklada moguće je ozbiljno zaraditi, jer tečajevi sežu čak do visokih 1000!

Krećemo s poznatom hrvatskom sportašicom i visašicom Blankom Vlašić. Javno je poznato da je nakon sportske karijere Blanka navodno doživjela preobraćenje. Pronašla je Boga, redovna je na misama i duhovnim obnovama, pa Vas pitamo:

Hoće li se Blanka Vlašić zarediti do 1.1.2022. godine? Tečaj – 20.

Idemo dalje, ali ostajemo kod Splićanki. Ovaj put vam pružamo mogućnost oklade na popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu! Svi koji prate domaću showbiz scenu znaju kako Rozga na ruci još ne nosi vjenčani niti zaručnički prsten te da joj je stati pred oltar velika životna želja. Nismo sigurni ima li partnera ili ga opet krije od javnosti, ali možda vi znate više od nas. Stoga vam nudimo sljedeću okladu:

Hoće li se Jelena Rozga udati do 31.12.2020. godine? Tečaj – 100.

Hrvatska se svakim danom sve više razvija. Usporedno s nekim zemljama to radi brže, dok se razvitak čini sporijim ugledamo li se na neke naprednije zapadne zemlje. Važno je da se trudimo. Tako se može mnogo toga postići. Pred svoje igrače zato stavljamo zanimljivu opciju za polaganje oklade:

Hoće li hrvatski državljanin otputovati na Mjesec do 2025. godine? Tečaj – 500.

Sreća pa su veće šanse da Hrvat otputuje na Mjesec, nego da uskoro dođe do smaka svijeta. Veliko uništenje se već nekoliko puta spominjalo. Od proročanstva civilizacije Maja, do prognoza raznih bacača graha i ostalih, prema svemu sudeći - lažnih proroka. Probajte izreći svoje proročanstvo i usput se obogatiti.

Hoće li se dogoditi smak svijeta do 31.12.2020. godine? Tečaj – 1000.

U slučaju da se smak svijeta počne nazirati i okladu dobijete, javite nam se što prije radi isplate. Favbet svojim igračima dobitke uvijek brzo isplaćuje, bez obzira na vanjske okolnosti.

Politiku smo ostavili za kraj. Doba je krize izazvane koronavirusom, ali neki političari ipak putuju u posjete drugim zemljama. Stoga vas pitamo možete li ove posjete predvidjeti i pritom dobro zaraditi?

Trump će posjetiti Hrvatsku do 31.12.2020. godine? Tečaj – 50.

Putin će posjetiti Hrvatsku do 31.12.2020. godine? Tečaj – 50.

Kim Jong-un će posjetiti Hrvatsku do 21.12.2020. godine? Tečaj - 500.

Analitičari Favbet-a dali su vam o čemu razmišljati. Sami ocijenite može li vam bogatstvo donijeti časna Blanka, gospođa Rozga, hrvatski svemirac, Kim Jong-Un ili smak svijeta. U slučaju da na ovom u najmanju ruku zanimljivom popisu niste pronašli okladu za sebe, na stranici besplatnoj Favbet aplikaciji ili Favbet.hr potražite slične prilike.

Light up the game – Favbet.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.