Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 7

Klikni i osvoji naočale kakve nosi Natali Dizdar!

Klikni i osvoji naočale kakve nosi Natali Dizdar!
2

Ako odigraš nagradu igru i odgovoriš na jednostavno pitanje, možeš osvojiti Prince model naočala! A za one koji ne budu te sreće, 24sata i Barrel Bay osigurali su i poseban popust od 30% na kupovinu svih modela!

VIDEO

Barrel Bay mladi je istarski brand koji se hrvatskoj javnosti predstavio u ljeto 2017. svojom prvom kolekcijom sunčanih naočala. Zahvaljujući činjenici da je svaki model bio proizveden u Hrvatskoj te ručno obrađen, prva kolekcija u kratkom je roku postala apsolutni ljetni hit među mladim trendseterima.

5

Ovog ljeta, Barrel Bay u svoju kolekciju uvodi nekoliko noviteta, od kojih je najznačajnija suradnja s talijanskom tvornicom sunčanih naočala čime se garantira nova razina kvalitete i produkcije. 

Osim po kvalitetnijem načinu izrade, novi modeli razlikuju se od prošlogodišnjih i po svojim stilskim karakteristikama. Autor i dizajner branda, Dario Filipović, kaže da ga je na ovogodišnju kolekciju najviše inspirirao retro futurizam - “Nova kolekcija osobno mi je jako bliska jer me iscrtavanje modela vratilo u djetinjstvo, slaganje lego-kockica i igranje Minecrafta. Osim šarenih boja, sada već karakterističnih za naš brand, novu kolekciju karakteriziraju i oštre linije te nježni retro štih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kolekcija je nazvana Fenix, a modeli predstavljeni unutar nje Dame, King, Knight, Lady, Lord, Prince, Princess i Queen.

14

Zašto baš Fenix? “Mitološka ptica feniks, svima je poznata kao jedino biće koje ima sposobnost samo zaliječiti svoje rane i ponovno se roditi iz vlastitog pepela. Kolekciju sam nazvao upravo tako jer smo imali pauzu od nekoliko mjeseci u kojoj nismo znali hoćemo li nastaviti ili ne. Na kraju se ipak iz pepela stvorila nova kolekcija. Po mom skromnom mišljenju - najbolja do sada”, rekao nam je autor Dario Filipović iz Barrel Baya.

“Dok sam crtao naočale, zamišljao sam ljude kako ponosno nose svoje modele i zbog toga se osjećaju posebno, samopouzdano, značajno - jer to i jesu!”

A da to zaista i je tako, dokazuje i činjenica da je poznata hrvatska pjevačica Natali Dizdar ovog ljeta viđena kako ponosno nosi svoje Barrel Bay naočale.

Želiš li i ti najtopliji mjesec u godini provesti ponosno noseći unikatne Barrel Bay naočale, potraži svoj omiljeni model na Barrel Bay webshopu ili jednom od prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

24sata i Barrel Bay te nagrađuju!

Da ti uljepšamo ove vruće dane, pripremili smo dva iznenađenja: Ako odigraš nagradni natječaj i napišeš nam zašto bi baš ti trebao/la osvojiti ove naočale, Barrel Bay nagradit će te s Prince modelom naočala!

Fill out my online form.

A za one koji ne budu te sreće, 24sata i Barrel Bay osigurali su i poseban popust od 30% na kupovinu svih modela! Sve što trebaš napraviti je odabrati model koji ti se najviše sviđa i pri kupnji upisati kod “24sata”!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu