News

Komentari 2

Knin pozvao građane: Uključite se u kreiranje proračuna Grada

Knin pozvao građane: Uključite se u kreiranje proračuna Grada

Građani svoje prijedloge mogu poslati do 1. listopada na e-mail adresu: financije@knin.hr ili poštom gradskom Upravnom odjelu za programe Europske unije, gospodarstvo, strateško planiranje i razvoj, financije...

Grad Knin pozvao je u ponedjeljak zainteresirane građane da se aktivno uključe u kreiranje gradskog proračuna za iduću godinu te da mu do 1. listopada dostave svoje prijedloge i mišljenja.

Sudjelovanje građana u planiranju proračuna važno je kako bi se novac usmjerio u programe i projekte za koje većina građana smatra da su usklađeni s njihovim potrebama. Građani ujedno mogu pridonijeti da se u proračun uvrste manji komunalni zahvati, ističe Grad u objavljenom pozivu. 

Građani svoje prijedloge mogu poslati do 1. listopada na e-mail adresu: financije@knin.hr ili poštom gradskom Upravnom odjelu za programe Europske unije, gospodarstvo, strateško planiranje i razvoj, financije, javnu nabavu i naplatu tražbina. O konačnom rasporedu novca iz proračuna odlučit će Gradsko vijeće, a uključivanje što više zainteresiranih građana znači sastavljanje kvalitetnijeg prijedloga proračuna za 2020. godinu, poručuje Grad Knin i napominje da građani sve dodatne informacije mogu dobiti u Gradskoj upravi.

 

Najčitaniji članci