Obavijesti

News

Knjiga i kava zabava su prava Franck poklanja ljetni paket

Knjiga i kava zabava su prava Franck poklanja ljetni paket
4

Za ljubitelje kave i knjige Franck je ovog ljeta spremio pravu poslasticu - uz kupnju Franck kave dobivate knjigu na dar

Nastavak je to Franckovih aktivnosti koje doprinose razvoju kulture ispijanja kave, rituala pripreme i istinskog uživanja u kavi

Kava i knjiga od davnina su odličan par koji okrepljuje mozak i srce. Dok je čitanje aktivnost na koju nas svi potiču još od ranog djetinjstva jer se tako razvija vokabular, oštrina uma, kreativnost i mašta, ispijanje kave omogućuje nam kratku okrjepu i predah te odlično ide ruku pod ruku s čitanjem i opuštanjem.

Upravo stoga ovoga ljeta Franck uz kupnju bilo koja dva pakiranja od 250 grama omiljene vakuumirane Franck kave (Franck Creme, Jubilarne, kao i Jubilarne za filter aparate i Bez kofeinske vakuumice, Franck espresso kave te Gloria kave) poklanja knjigu po izboru u Konzum Super prodavaonicama.

Ljubiteljima prave turske kave preporučujemo Franck Cremu, 100% tursku kavu koja se, zbog posebnog načina mljevenja, može pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi. Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Posebnost Franckove kave iz linije Rituali jest što pruža pravi okus, miris i doživljaj turske kave, a priprema joj je jednostavna i brza, što omogućuje lako uživanje u kavi u situacijama kada klasična priprema u džezvi iz bilo kojeg razloga nije moguća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ukoliko ste ljubitelji sorte arabice preporučujemo 100% Arabica kavu koja je po svojoj kvaliteti premium kava. Franck 100% Arabica nastala je mješavinom pomno odabranih zrna isključivo sorte arabica iz Središnje i Južne Amerike. Karakteriziraju je arome koje su prirodno prisutne u zrnu kave - blage čokoladne note prožete lješnjakom i slatkim bademom. Franck 100% Arabica može se pripremati na nekoliko načina - u džezvi, moki, kao filter kava ili pomoću metode french pressa, a kako god je pripremali, uvjerit ćete se da je ovaj slatki užitak pretočen u šalicu kave vrijedan svakog vašeg trenutka. 

Kava se kao piće spominje prije 3.000 godina, a povijest knjige stara je oko 7.000 godina, no iako sa tisućljetnom tradicijom, u potpunosti odgovaraju modernom čovjeku osnažujući duh i tijelo, zato uzmite i vi predah ovoga ljeta uz Franck kavu i knjigu te uživajte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)