Obavijesti

News

Komentari 16

Mladić bježao 'Civilnoj zaštiti', zabio im se u auto pa u stup...

Mladić bježao 'Civilnoj zaštiti', zabio im se u auto pa u stup...
1

Mladića (23) sumnjiče i da je bez položenog vozačkog ispita počinio više prometnih prekršaja. Dobio je optužni prijedlog..

VIDEO

Mladić (23) je vozio automobil bez registracije te je napravio još pet prometnih prekršaja pred policajcima i pripadnicima Stožera civilne zaštite na punktu kod Benkovca. Nije položio ni vozački!  Završio je iza rešetaka na pet dana, a morat će i dobro isprazniti novčanik. 

Bilo je 1.30 sati u noći u petak kad se 23-godišnjak dovezao do prometno - blokadnog punkta u Dobropoljcima na benkovačkom području, gdje su  kontrolu propusnica obavljali pripadnici Stožera civilne zaštite Grada Benkovca. Došao je iz pravca Šibenika u Volkswagen Golfu zadarske registracije i vozio prema Benkovcu. 

- Kada su od njega na uvid zatražili propusnicu, vozač je naglo nastavio s vožnjom i tom prilikom udara i oštećuje parkirano vozilo Renault Twingo, zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva,  kojeg koriste pripadnici Stožera civilne zaštite. Nakon toga vozilom udara u postavljeni prometni znak i nastavlja vožnju prema Benkovcu - javljaju iz zadarske policije.

Istog dana policajci iz Benkovca  proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je bez položenog vozačkog ispita počinio više prometnih prekršaja. Dobio je optužni prijedlog zbog sumnje da je počinio prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  te je u petak doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Određena mu je mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 5 dana te su ga odmah nakon toga odvezli u zatvor u Zadru. 

Kod Koprivnice: Vozio pijan i bez vozačke neregistrirani auto

Vožnja bez položenog ispita, neregistriranim BMW-om, u pijanom stanju i bez osobne iskaznice valjda će zbog drakonske kazne prizvati pameti 28-godišnjeg vozača. On je u petak na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici kažnjen novčanom kaznom od 12.200 kuna, kaznom zatvora od 45 dana uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci kad za to stekne uvjete. Zaustavljen je u četvrtak u 21.30 sati u Rasinji, nadomak Koprivnici te mu je izmjereno 2,29 promila.

Do odlaska na sud, noć je proveo u policiji na trežnjenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa