Obavijesti

News

Komentari 3

Kod odmorišta Desinec na A1 sudarilo se nekoliko automobila

Kod odmorišta Desinec na A1 sudarilo se nekoliko automobila

Zbog sudara nekoliko vozila na A1, nesreće na A3 i riječkoj obilaznici, Hrvatski autoklub upozorava vozače da budu oprezni u vožnji i prilagode brzinu. Promet je pojačan i na cestovnim pravcima u smjeru mora.

VIDEO

Kako je u ponedjeljak ujutro izvijestio HAK, zbog prometne nezgode i gustog prometa koji se zbog sudara stvara na autocesti A1 kod odmorišta Desinec u smjeru mora, promet se odvija otežano. U sudaru je sudjelovalo nekoliko automobila pa se vozače poziva na oprez. Zbog prometne nesreće na 35. kilometru zagrebačke obilaznice A3 neposredno prije čvora Kosnica, u smjeru zapada vozi se usporedno, uz povremene zastoje. Kolona je duga oko 6 kilometara.

Još jedna prometna nesreća zabilježena je na riječkoj obilaznici, pa se na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba također vozi otežano.

Promet je pojačan i na glavnim cestama u smjeru mora, osobito na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru Lučku te na dionici autoceste A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru mora. Na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora promet je pojačan, a na nekim dionicama i vrlo gust.Na autocesti A4 Goričan-Zagreb, pred naplatom Sveta Helena, u smjeru Zagreba, kolona vozila duga je oko 500 metara.

Zbog radova na mostovima Bulin i Bulin 2, u Kninu se državnom cestom DC1 vozi naizmjence jednim trakom. Zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona. Zbog požara je zatvorena cesta Srinjine-Sitno Donje od crkve Sv. Nikole do mjesta Sitno Donje, a zbog kvara na teretnom vozilu u tunelu Dumbočica na državnoj  cesti DC33 Šibenik-Drniš vozi se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HAK upozorava da su tijekom dana na gradskim prometnicama, dionicama cesta na kojima se vozi prema privremenoj regulaciji prometa, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, na graničnim prijelazima, te u trajektnim lukama i pristaništima mogući povremeni zastoji i vožnja u koloni.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina