Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Kod Poreča 300 ribiča: Prvog dana ulovili tunu od 110 kg

Oko 300 natjecatelja iz Hrvatske, Dubaija, Italije, Rusije i drugih europskih zemalja do subote se u Poreču natječu na turniru u lovu na tune kojim se pokušavaju kvalificirati na Svjetsko prvestvo

Foto:
2 komentara

Prvog dana natjecanja bilo je više ugriza riba, ali na kopno i vaganje u večernjim satima natjecatelji su dovezli svega četiri, od kojih je najteža, bar tako je pokazala vaga, imala gotovo 110 kilograma, a ulovili je Talijani.   

Oko 300 natjecatelja iz Hrvatske, Dubaija, Italije, Rusije i drugih europskih zemalja do 16. rujna natječe se na međunarodnom kvalifikacijskom turniru Offshore world challenge Poreč, a pobjednici u lovu na tune se nastoje kvalificirati za Svjetsko prvenstvo u Kostariki. 

Foto:

Natjecanje je organizirao  Športsko ribolovnogi klub Big Game 4tuna, uz potporu turističke tvrtke Valamar Riviera, Hrvatske turističke zajednice, Grada Poreča i TZ-a, Lučke uprave i brojnih sponzora, u grad su doveli najbolje svjetske ribolovce. Start i cilj natjecanja do subote će biti na porečkoj rivi. 

Foto:

Osim samoga natjecanja, mnogobrojni koji se tih dana zateknu u neposrednoj blizini carinska gata gdje će biti privezane moćne brodice, u večernjim će satima moći uživati i u gastronomskoj ponudi na bazi tune, jer se do 15. rujna održava i tradicionalni Tunalicious Street Food Festival. Tom prigodom ulovljena i na različite načine pripremljena tuna besplatno će se nuditi gostima. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message