Obavijesti

Promo sadržaj

Koja je stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita

Koja je stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita
2

U trenucima kada vas život nimalo ne mazi i kada se nađete u situaciji da trebate odmah doći do novca, obično ćete platiti bilo koju cijenu kako biste vi i vaša obitelj bili sretni, zdravi i zadovoljni

U tim trenucima, mnogi iskoriste vašu slabost. No, ne i u slučaju Ferratum banke. Ako želite pouzdanog financijskog partnera, koji je uvijek na raspolaganju, čak i u najtežim trenucima, poklonite joj svoje povjerenje. 

Iako smo navikli da gotovo ništa u životu nije besplatno i da sve ima svoju cijenu, ako vam treba novac odmah sada, Ferratum banka će vam ga posuditi potpuno - besplatno i to za samo 15 minuta! Takva brza pozajmica, koja je ujedno i besplatna, najčešće nije moguća niti kada pomoć potražite od obitelji ili prijatelja. 

U slučaju Ferratum banke stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita je upravo onakva kakva i piše - besplatna! Je li to moguće? Ako u pročitano i dalje ne možete povjerovati, u nastavku ćete saznati kako u poslovanju Ferratum banke ne postoji skriveni sadržaj označen zvjezdicom i sitnim slovima. Sve je onako kako piše, jasno istaknuto i transparentno. 

Sve tajne besplatnog gotovinskog kredita

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke  "Posudi 4000 - vrati 4000!" tijekom koje svi novi korisnici mogu izabrati jedan od besplatnih kredita od 300 do 4000 kn na rok otplate do 30 dana i vratit će upravo onoliko koliko su i posudili. 

Cijena bankovne naknade i obrade gotovinskog kredita iznosi 0 kn! Nema skrivenih troškova i iznenađenja na kraju. Sve je upravo ovako kako piše. Brzo, jednostavno i što je najvažnije, 100 posto online! 

Brze kredite možete podići na internetskim stranicama Ferratum banke tako što ćete ispuniti online obrazac. Unesite svoje osobne podatke i IBAN broj računa za isplatu, odaberite iznos kredita i rok otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora Ferratum banke i prijavite se odmah. 

Već za 15 minuta, novac može biti na vašem računu, a proces ovisi o vašoj brzini. Cijela prijava kredita obavlja se online i niti u jednom trenutku ne trebate odlaziti u banku. 

Bez iznenađenja - koliko uzmete, toliko vraćate

Tijekom cijelog procesa prijave na raspolaganju vam je korisnička podrška Ferratum banke koje će vas uputiti u sve korake i pomoći vam u slučaju da negdje zapnete. 

Ubrzo nakon prijave na vaš e-mail će stići Ugovor o kreditu kojeg je potrebno potpisati, i uz jamstvo za kredit, vratiti mailom, WhatsApp-om ili faxom nazad u banku. U kratkom vremenu, već istoga dana, novac može biti na vašem računu. 

Bez iznenađenja i dodatnih troškova svi novi korisnici dobivaju besplatne kredite za iznose do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana! Iskoristite ovu ponudu i riješite svoju financijsku situaciju već danas. 

I kao postojeći korisnik Ferratum banke imate prednost, prijavite se za brzi kredit i dobit ćete 30% popusta na bankovnu naknadu uz rok otplate do 30 dana. Ne čekajte dugo jer ova prilika na raspolaganju vam je sada tijekom velike promotivne akcije.  

Postoje oni dobri i oni loši, a svi oni na neki način obilježe naš život i utječu na našu osobnost. Budite sigurni uz Ferratum banku jer stvarna cijena besplatnog gotovinskog kredita je - besplatna. Ferratum banka vam pruža ruku spasa u teškim životnim situacijama kad se nemate kome obratiti.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije