Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Koliko je stvarno cijena plaćanja karticama

Zahvaljujući jednostavnosti korištenja, uštedi vremena, lakšoj dostupnosti novca i drugim pogodnostima, platne kartice su postale sastavni dio naših života

Foto: Ferratumbank.hr

No, jesu li zaiste toliko praktične i dobre kao što to zvuči? Unatoč tome što pružaju brojne prednosti u odnosu na gotov novac, kartice mogu s pravom izazvati glavobolju, pogotovo u slučaju kada ih krenete nekontrolirano "peglati".

Kod korištenja kreditnih kartica posebnu pažnju treba obratiti na uvjete korištenja  - kamatne stope, rokove plaćanja, naknade i slično, jer u pravilu se uglavnom radi o kreditima koje prate visoke kamatne stope. Kreditne kartice kriju i druge zamke na koje trebate paziti ako želite zadržati svoju financijsku situaciju pod kontrolom pa je prilikom sljedeće kupovine bolje razmisliti o alternativi. A to je besplatni brzi zajam Ferratum banke.

Besplatni zajam bez iznenađenja - koliko uzmete, toliko vratite

Poznato je da kupovina pomaže pobijediti loše raspoloženje, a kada se sljedeći put odlučite počastiti nečim novim, umjesto korištenja kreditne kartice iskušajte brzi besplatni zajam Ferratum banke. 

Svi novi korisnici mogu bez skrivenih troškova i iznenađenja dobiti besplatni zajam za iznose do 4000 kn. To znači da će novi korisnici na besplatni zajam uz rok otplate do 30 dana platiti 0 kuna kreditnih troškova!

Sve što vam je potrebno za dobivanje pozajmice su vaši podaci i pristup internetu. Ne morate odlaziti u banku ni čekati red - dovoljno je samo ispuniti online obrazac, izabrati željeni iznos zajma i rok otplate. Potrebno je i unijeti tražene osobne podatke i izvršiti upload fotografije osobne iskaznice s obje strane, fotografije tekućeg računa s obje strane i fotografije osobne iskaznice pored lica podnositelja zahtjeva.

Foto: Ferratumbank.hr

Cijelo vrijeme vam je na raspolaganju brza korisnička podrška Ferratum banke kojoj se možete obratiti ako vam je potrebna pomoć. Nakon provjere dokumentacije i potvrde da je prijava u redu, banka će vam na mail poslati Ugovor o kreditu. Potpisani ugovor i Jamstvo o kreditu vraćate mailom banci, a kredit nakon toga ide na isplatu. Novac na vašem računu može biti već nekoliko minuta kasnije!

Nisu zaboravljeni ni postojeći korisnici

Dok pogodnosti besplatnog zajma od 0 kn naknade za bankovne troškove mogu iskoristiti samo novi korisnici, to ne znači da su postojeći korisnici zaboravljeni tijekom ove velike. Oni mogu iskoristiti posebnu ponudu od 30% popusta na bankovnu naknadu za sve vrste kredita i pozajmica s rokom otplate do 30 dana. 

Kada se sljedeći put nađete u situaciji da hitno trebate platiti nešto, pozvani ste na rođendan ili vjenčanje ili vam treba putovanje da se opustite, a nemate gotovog novca, obratite se Ferratum banci. Umjesto korištenja kreditnih kartica, koje vam kasnije mogu prirediti neugodno iznenađenje u vidu visokih kamata, zatražite brzi besplatni zajam Ferratum banke bez ikakvih skrivenih troškova – vratit ćete točno onoliko novca koliko ste i posudili!
 

Tema: Promo sadržaj

Message