News

Komentari 272

Kolinda Grabar Kitarović je nedjelju provela na - raftingu

Kolinda Grabar Kitarović je nedjelju provela na - raftingu

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je u nedjelju navečer višednevni odmor u Međugorju, a posljednjeg dana bila je na raftingu na rijeci Neretvi, izvijestio je Večernji list BiH.

Zajedno s prijateljima predsjednica Hrvatske spustila se kanjonom rijeke Neretve, a na mirnome dijelu se zaustavila zbog zajedničke fotografije koja je objavljena i na njezinom službenom facebook profilu.

Predsjednica je tijekom petodnevnog odmora s prijateljima sudjelovala na misama u Međugorju, te se popela na Brdo Ukazanja i Križevac. Tijekom posjeta na radnom je ručku razgovarala i s hrvatskim članom BiH Predsjedništva Draganom Čovićem. 

Posjetila je i franjevački samostan u Širokom Brijegu, te franjevački samostan u Mostaru gdje je obišla novi Dom za studente u izgradnji te se popela na Zvonik mira.

Hrvatska predsjednica pohodila je i Ljubuški, Kupres, Tomislavgrad te Ramu gdje je razgovarala s franjevcima. Svoj odmor provela je radno razgovarajući s većim brojem dužnosnika, gospodarstvenika, društvenih uglednika i građana, izvijestio je Večernji list BiH.

Većina je ljudi na fotografiju reagirala pozitivno, a bilo je i onih koji su se požalili jer danas rade. 

 

Najčitaniji članci