Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

'Kolinda mi je rekla da manjine ne smiju izgubiti nijedno pravo'

Zastupniku talijanske manjine nije se svidjela činjenica da se Predsjednica sastala sa Željkom Markić prije prikupljanja potpisa za referendumske inicijative...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
46 komentara

Prilikom dolaska u zgradu Vlade zastupnik talijanske nacionalne manjine Furio Radin komentirao je referendumsku inicijativu o izmjeni izbornog zakona i smanjenju prava manjinskih zastupnika.

Odbio je komentirati činjenicu da su neki savjetnici predsjednice potpisali referendumske inicijativu o smanjenju broja zastupnika manjina u Saboru, javlja Dnevnik.hr.

SVAĐALICE MOJA MALA Koli je u kampanji za izbore, a Plenki u kampanji za opstanak

"To što su njeni savjetnici potpisali to je problem Predsjednice. Ja ne ulazim u odnose između predsjednice i njenih savjetnika", rekao je Radin.

BRKIĆ O REFERENDUMU: 'Ne možemo ponižavati tih 400 tisuća ljudi koji su dali potpis'

S druge strane, nimalo mu se nije svidjela činjenica da se Predsjednica sastala sa Željkom Markić prije prikupljanja potpisa za referendumske inicijative.

KOMENTIRAO Milorad Pupovac: Srbi korišteni kao motivacija za potpis

"Što se tiče njenog odnosa prema referendumu, nekako me iznenađuje da se sastala s gospođom Markić da to nitko nije znao. Iznenađuje me, u Rimu mi je rekla da zastupnici manjina ne smiju izgubiti niti jedno pravo, iznenađuje me onda podrška referendumu", pojasnio je Radin.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message