Obavijesti

News

Komentari 70

Kolinda udomila Kiku, Sanader je imao Kingu, a Tito pudle...

Kolinda udomila Kiku, Sanader je imao Kingu, a Tito pudle...
2

Predsjednica je u četvrtak udomila mladu labradoricu Kiku iz virovitičkog azila. Nakon što obavi sterilizaciju, Kika se seli na Pantovčak. Udomljenje su pohvalili i Prijatelji životinja

VIDEO

Svatko tko je imao ili ima psa za kućnog ljubimca zna da njihova bezuvjetna ljubav može pomoći da lakše prebrodite stresni dan. Tako će i predsjednici Grabar Kitarović biti lakše uz udomljenu Kiku, mješanku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Da je pas čovjekov najbolji prijatelj, opće je poznata stvar. Također, svjetski vođe su imali ili imaju svoje ljubimce. Od Winstona Churchilla, Josipa Broza Tita, Georgea Busha, Baracka Obame, Vladimira Putina itd.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I u Hrvatskoj su se vodili time, pa je tako bivši premijer Ivo Sanader na poklon od mađarskog premijera dobio u siječnju 2006. pulija Kingu. Sanader je tad otkrio kako je njegova zaigrana ljubimica najviše uživala biti u društvu poznatih. Sanader više ne uživa u društvu pulija, kojeg je dao zubaru Zuboviću.

Što se tiče Josipa Broza Tita, on je jako volio biti u društvu pasa. Rado se fotografirao s njemačkim ovčarima, lovačkim psima, a s pudlima je provodio više vremena nego s Jovankom. I predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pridružila se vlasnicima pasa.

U četvrtak je udomila mješanku Kiku iz Skloništa za životinje Virovitica. Iz ureda predsjednice su nam kazali da je to bila ljubav na prvi pogled s obje strane. Udomljenje Kike pohvalili su i Prijatelji životinja, koji su priopćili da šalju na Pantovčak ornu, igračke i zdjelicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a